Trambulina Bellicon – stilul sporty din livingul tau

Stai intr-un apartament micut? Iti place confortul? Esti dependenta de miscare, de sport? Pentru toate aceste intrebari avem un singur raspuns: trambulina Bellicon accesorizata.
Decoreaza-ti livingul cu o minitrambulina Bellicon – un excelent mod de a face exercitii oricand doresti si foloseste-o impreuna cu niste perne moi, mari si practice numite ,,bean bags”. Acestea iti transforma trambulina Bellicon intr-un fotoliu foarte confortabil, relaxant si care da bine livingului tau. Trambulina Bellicon poate fi utila si atunci cand nu sari pe ea.
Unii dintre clientii nostri locuiesc in apartamente de bloc si ne intreaba frecvent ce sa faca sau unde sa aseze trambulina atunci cand nu lucreaza pe aceasta. Am descoperit o solutie practica si foarte stilata. Poti sa-ti inviti prietenii la tine, iti garantez ca vor fi incantati de aceasta idee. Noi tinem trambulina Bellicon in living si este folosita de intreaga familie, atat pentru miscare cat si pentru relaxare. Iar oricine vine in vizita o incearca si este foarte incantat.

Recomandare zilnica pentru un stil de viata super!
30 minute de rebounding pe zi folosind trambulina Bellicon iti asigura mai multa energie, tonus si buna dispozitie. Poti face exercitii de tonifiere, cardio, flexibilitate, echilibru, streching si relaxare.
Pentru exercitii, iti recomand sa urmaresti filmuletele de pe site-ul nostru, sa ai o sticla de apa langă tine si, bineinteles, fond muzical adecvat. Pentru relaxare, poti folosi tot trambulina Bellicon, impreuna cu un ceai, o carte buna, o companie placuta sau doar o muzica care sa te linisteasca.

Cand?  Luni, Miercuri, Vineri : 6 PM – 7 PM
Unde?  Strada Dambovitei, nr. 23, Sala de Dans Royal DanceSport Studio, Vlaicu, Arad.
Locuri limitate ! Pentru programari contacteaza-ne la telefon 0742 216 321.

Multumim ca ati ales trambulina Bellicon! Happy bounce, healthy life!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Cum te pot ajuta?