Despre noi

Suntem Diana si Ovidiu Bosancu - proprietarii firmei Quantum Life, din Arad.

2005 a fost anul schimbarii majore din viata noastra. Triggerul a fost un seminar live - Unleash the Power Within - sustinut de Anthony Robbins la Londra.

Dupa acest eveniment ne-am clarificat misiunea - aceea de a promova un stil de viata sanatos, echilibrat si de a ajuta cat mai multi oameni sa-si realizeze cu succes scopurile legate de sanatate.
Schimbarea a inceput cu noi, am experimentat mult, am adunat rezultate si acum le impartasim cu tine.

Promovam teorii, strategii si produse destinate mentinerii si imbunatatirii starii generale de sanatate. Te invitam sa iti clarifici scopurile legate de sanatate si sa aplici cat mai mult si mai rapid.


Vizita la cei mai mari mari producatori de ionizatoare de apa din Corea de Sud

In aprilie 2016 am reusit sa vizitam 3 dintre cei mai importanti producatori de ionizatoare de apa din Coreea de Sud: Biontech, Ionia si EOS Hitech.

QUANTUM LIFE este distribuitor oficial(direct de la producator, fara intermediari) al ionizatoarelor de apa BIONTECH in Romania. Echipa Quantum Life a avut onoarea de a vizita compania BIONTECH, care detine doua fabrici, dintre care cea mai noua are un potential de 1 milion de ionizatoare pe an. Am participat la traininguri, am vazut ”la cald” cum se fabrica, poate, cele mai bune ionizatoare din lume. De asemenea, am vizitat linia de productie, departamentul de marketing si vanzari(R&D), si bineinteles, departamentul de cercetare si dezvoltare, ultratehnologizat, in care Biontech investeste 10% din profit in fiecare an. Dorinta si pasiunea noastra pentru apa si ionizatoare sunt nelimitate. Datorita acestui fapt cautam tot timpul cele mai bune si mai calitative produse. Cumparand de la noi veti avea garantia calitatii si faptul ca stim despre ce vorbim.

Mai jos puteti vedea un video cu presedintele companiei Biontech - Mr. Cho Dae: 


Daca despre Biontech, am mai vorbit, vreau sa va spun cateva cuvinte despre Ionia si EOS. Ionia este cel mai vechi si mai cunoscut producator de ionizatoare de apa din Coreea de Sud. Am avut intalniri foarte importante cu directorul si managerul general al Ionia, cu care am discutat despre ionizatoarele produse de ei inclusiv ultimul model Aquavolta ECA Plus(SM230 TL), cel mai performant ionizator de pe piata(2 camere de electroliza, 12 placi, 2 filtre ultraperformante). Am avut sansa sa vizitam si Centrul de cercetare si Dezvoltare(R&D departament) Ionia, foarte performant. Puteti vedea cateva fotografii in exclusivitate de la IONIA mai jos:

Despre noi

Despre noi
Despre noi

Despre noi

De asemenea, am vizitat si fabrica EOS Hitech(din afara Seulului), un producator mai tanar, dar in cea mai puternica ascensiune si poate cel mai tehnologizat. EOS s-a adaptat foarte rapid si a crescut enorm in ultimii ani, fiind acum printre cei mai importanti producatori de ionizatoare din Coreea de Sud. Ionizatoarele de apa EOS sunt printre cele mai performante si fiabile cu o rata de defectiune de doar 0.01%. Fantastic! In aceasta fabrica toata lumea care intra, de la CEO pana la ultimul angajat se descalta la intrare si isi pune papuci de casa :).

Puteti vedea mai jos cateva imagini in exclusivitate, din fabrica EOS Hitech:

Despre noi

Despre noi

Despre noi
Despre noi

Despre noi

Despre noi

AQUATECH Amsterdam 2015 

Quantum Life este distribuitor oficial al ionizatoarelor de apa Chanson in Romania.

In cadrul evenimentului Aquatech Amsterdam, Chanson Water Romania s-a alaturat companiei Chanson Water Taiwan, producatorul sistemelor de filtrare si ionizare a apei, intr-o sesiune de interviuri si seminarii conduse de marii dezvoltatori ai tehnologiei ionizatoarelor de apa.


Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi