Termeni si conditii

Site-ul Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) este operat de societatea S.C. Quantum Life S.R.L., cu sediul in str. Liviu Rebreanu, nr. 77, Arad, Arad, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J02/171/2012. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele permise legal. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau datorita unor erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului este necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului, sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) nu este responsabil pentru daunele sunt cauzate prin utilizarea neautorizata a contului.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) in orice moment si la orice interval de timp, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu Termenii si conditiile, nu ezitati sa ne scrieti accesand sectiunea Contact.


Politici de returnare

Conform OUG 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a renunta la contract in termen de 14 zile. In cazul in care produsul care se doreste a fi returnat, are consumabile(de ex. filtre de apa de unica folosinta, atunci consumatorul va trebui sa achite contravaloarea acestora. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi achitate de catre consumator.

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar persoanelor fizice.

Atentie, daca nu sunt indeplinite conditiile de mai sus, NU se accepta returnarea banilor.

Pentru a renunta la unul dintre produsele comandate, va trebui sa intri in „Contul tau” si sa vizualizezi comanda de returnat din sectiunea „Comenzi recente”.