Intrebari despre produse si comenzi

 • Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

 • Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Quantum Life SHOP (suntalcalin.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

 • Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.


Administrarea contului de client

 • Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului, accesati „Contul meu” si urmati indicatiile prezente in sectiunea „Ai uitat parola”.

 • Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Schimba parola si detaliile contului, disponibila in sectiunea Contul meu.

 • Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

 • Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Contul meu.

 • Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Contul meu.


Intrebari generale

 • Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati telephonic sau folosind formularul de contact de pe site.

 • Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de contact.


Metode de plata

 •  Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

 • Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

 • Plata online – MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.


Transport

 •  Curier rapid

Livrare in 1-2 zile, 20 RON. Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 499.00 RON.