Romeo Poiana

Sunt in posesia ionizatorului de apa Biontech BTM 101S de 4 luni de zile. Am cochetat acum cativa ani cu ideia de a achizitiona unul si am prospectat piata la acea vreme pentru a ma lamuri cu privire la tehnologie, calitate si satisfactia posesorilor de astfel de aparate. Am aflat cu surpriza ca in Japonia dotarea cu ionizator de apa a unui spatiu de locuit este standard si obligatorie!(Deci nu e un moft) Tehnologia in principiu este asemanatoare la mai toti producatorii, dar calitatea pieselor din dispozitive si optimizarile proprii ale fiecarui fabricant (optimizari care au in spate experienta pe piata, chiar o traditie in unele cazuri, existenta unui centru de cercetare al producatorului si care denota seriozitate, si interes pentru un produs calitativ) si nu in ultimul rand consumabilele (pret si montaj simplu), fac diferenta, iar Biontech BTM 101S, le are din plin pe toate. De 6 luni de zile o problema de sanatate a unui membru al familiei m-a facut sa iau foarte in serios optiunea de achizitionare a unui ionizator de apa. Raportul calitate pret foarte bun al dispozitivului Biontech BTM 101S, m-a convins. E suficient sa cautati pe internet si va veti lamuri. Montajul este foarte simplu si cu ajutorul tutorialelor este la indemana oricui. Are posibilitatea de a se monta si pe perete. Este intuitiv si foarte usor de folosit. Alegi nivelul de PH al apei si gata! Ai apa ionizata, la o rasucire de buton. Si schimbarea filtrelor este foarte simpla. Un aspect foarte important este gustul apei ionizate! Apa ionizata furnizata de Biontech BTM 101S are gust de apa de izvor mai ales daca este racita usor la frigider. Familia mea foloseste apa ionizata in consumul zilnic si mai ales la completarea programului de intretinere medicala al mamei care este bolnava, aspectul gustului avand un rol hotarator in acest caz. Apa acida care rezulta in procesul de ionizare o folosim la spalarea fructelor si legumelor si chiar este acida! Am sesizat acest aspect, avand niste zgarieturi pe mana care m-au usturat serios in momentul in care am folosit apa acida. Detaliile tehnice furmnizate de site-ul www.suntalcalin.ro sunt bine structurate, punctuale si indestulatoare pentru a-ti face o imagine despre produs dar mai ales pentru a-ti face un model de comparatie cu alte dispozitive de acest gen.

Personalul de la Quantum Life este foarte prompt, ne-a asigurat cu toate informatiile necesare. Mai mult, pentru ca am facut comanda in ultimul moment, inainte de plecarea personalului lor in concediu, au depus toate eforturile pentru ca dispozitivul sa fie livrat la timp. Tutorialele video de pe site-ul lor ofera suficiente informatii pentru a-ti instala singur ionizatorul si pentru a-l utiliza in conditii optime. Intr-un cuvant acest dispozitiv merita toti banii!

Stefan Kiss

Am achizitionat 2 ionizatoare de apa Biontech BTM 101S de la firma Quantum Life. Le folosesc de aproximativ 10 luni in doua locatii diferite si sunt foarte multumit de ele. Ionizatorul este foarte usor de folosit. Folosim apa pentru baut si gatit dar si pentru curatatul fructelor si legumelor de pesticide. Am avut si inainte cativa ani un ionizator – o alta marca dar la Biontech 101S, apa are pe langa alte avantaje si un gust mult mai bun. E important ca apa sa-ti fie pe plac, asta ma ajuta sa pot consuma mult mai usor cantitatea zilnica recomandata de 2.5 – 2.7 l apa. Ionizatoarele mi-au fost livrate foarte rapid. Recomand cu toata increderea.

Claudiu Rista

Buna ziua, suntem foarte multumiti de aparat, il folosim atat pentru baut, cat si pentru gatit sau preparat cafea si ceai.

Bogdan Prajisteanu

Va multumesc foarte mult pentru recomandarile referitoare la intrebuintarea fiecarui tip de apa alcalina sau acida, suportul tehnic pentru montarea aparatului si mai ales pentru suportul constant post cumparare prin intermediul telefonului despre folosirea si intretinerea aparatului Chanson Water; va multumesc si pentru ajutorul oferit prin intermediul video-tutorialelor de pe YouTube. Va multumesc pentru toata experienta Chanson Water.