Quantum Logo Alb

Trambulina Bellicon | Corzi elastice din cauciuc | Fara arcuri

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 5 evaluări ale clienților

2,112.00 lei3,076.00 lei

Bellicon-Logo
Trambulinele Bellicon vin cu o noutate absoluta: corzile din cauciuc natural. Inlocuirea arcurilor metalice cu corzile din cauciuc natural fac din trambulinele Bellicon un produs de inalta calitate.
Trambulina Bellicon este un produs de inalta tehnologie fabricat in Germania.

Trambulina Bellicon se aduce doar la comanda, deoarece sunt foarte multe combinatii de culori, dimensiuni, tarie corzi etc. Plata se face integral in avans in baza unei facturi. Livrarea se face in 7-10 zile dupa confirmarea platii.

Clear selection
Distribuie acest articol!

Product Description

Trambulinele clasice au in componenta lor arcurile care le ofera elasticitate. Suprafata de sarit nu este elastica. NASA afirma ca sariturile la trambulina elastica sunt cele mai bune miscari pentru sanatate inventate pana acum.

Trambulinele Bellicon vin cu o noutate absoluta: corzile din cauciuc natural (inventie patentata). Inlocuirea arcurilor metalice cu corzile din cauciuc natural fac din trambulinele Bellicon un produs de inalta calitate. Calitatea saltului pe trambulinele Bellicon este incomparabila cu trambulinele clasice. Corzile din cauciuc natural sunt expandabile de la 150% pana la 180% fata de lungimea initiala. Acest lucru asigura o aterizare usoara si lina pe suprafata de sarit. Prin comparatie, arcurile metalice suporta o intindere de la 8.4 cm pana la 8.9 cm, ceea ce face ca presiunea asupra articulatiilor sa fie mult mai mare. Faza de decelerare este semnificativ mai lunga decat in cazul trambulinelor cu arcuri, ceea ce face ca efectul pozitiv asupra sanatatii sa fie mult mai mare. Pur si simplu saltul pe o trambulina Bellicon este ca o leganare.

Trambulinele BELLICON sunt disponibile in 3 marimi:

 • Bellicon 100 cm – diametru 100 cm
 • Bellicon 112 cm – diametru 112 cm
 • Bellicon 125 cm – diametru 125 cm

Inaltimea picioarelor: 35 cm.

Picioarele trambulinelor pot fi fixe sau rabatabile.Picioarele fixe se desurubeaza si se pot da jos de pe cadru. Avantajul picioarelor rabatabile este ca in cateva secunde pot fi montate si demontate.

Cum sa alegeti corzile?

Corzile sunt de mai multe tipuri, se aleg in functie de greutatea celui care utilizeaza trambulina. Daca exista mai multe persoane care folosesc aceeasi trambulina BELLICON, atunci corzile se aleg in functie de greutatea cea mai mare.

De exemplu, daca o persoana are 85 kg, alta are 65 kg si alta are 25, corzile recomandate sunt pentru greutatea de 90 kg.

De asemenea, puteti opta si pentru culoarea corzilor:

 • portocaliu
 • roz
 • negru
 • argintiu
 • albastru
 • verde neon

Pentru suprafata de sarit sunt disponibile urmatoarele combinatii de culori:

 • negru – portocaliu
 • negru – gri
 • negru – roz
 • albastru – portocaliu
 • negru cu albastru
 • negru cu verde neon

Dr. Robert O. Young, om de stiinta si nutritionist american, autorul teoriei Noua Biologie numeste aceasta miscare celulizare si afirma in cartea sa, „Dieta Young pentru bolnavii de diabet”, urmatoarele:

„Celulizarea este una dintre cele mai bune forme de exercitii aerobice cu impact redus, deoarece acest gen de miscare este singurul care aplica greutate si miscare asupra fiecarei celule din organism in acelasi timp (in loc sa izoleze anumiti muschi sau anumite grupe musculare). Folosind greutatea propriului corp, pentru a crea rezistenta, celulizarea intareste muschii, tesuturile conjunctive, ligamentele si oasele si chiar intareste si ridica organele interne si celulele pielii. De asemenea, miscarea sus-jos intensifica circulatia sangelui si a limfei, dar elimina in proportie de 80% solicitarea oaselor si a articulatiilor, prezenta in alte forme principale de exercitii aerobice (pastrand totodata aspectul benefic al sustinerii greutatii corpului, ce lipseste in cazul înotului). Este buna si pentru sistemul digestiv, stimuland muschii netezi ai intestinelor, cu care ar fi altminteri greu sau imposibil de lucrat. Celulizarea arde calorii de 11 ori mai repede decat mersul pe jos, de 5 ori mai repede decat inotul si de 3 ori mai repede decat alergarea, deoarece toate celulele folosesc energie in acelasi timp. Ajunge s-o practicati doar cate 15 minute, de doua ori pe zi.”

Comments

comments

  TOP