Specialistii recomanda trambulina Bellicon

Prof. Dr. Gerd Schnack, preventolog si medic sportiv, sustine ca antrenamentul pe o trambulina Bellicon aduce mai multe beneficii sanatatii decat aproape orice alt tip de sport. Iata o parte dintre aceste beneficii:

 • Antrenamentul pe o minitrambulina ajuta inima, circulatia sangelui, coloana vertebrala, articulatiile si creierul sa functioneze in parametri optimi.
 • Trambulina Bellicon reprezinta confortul tau de acasa, disponibil imediat, unde niciodata nu e ploaie, vant sau ninsoare. Si e deschis non-stop!
 • Potrivit cercetarilor efectuate de Universitatea San Diego din California, antrenamentele pe minitrambulina fidelizeaza utilizatorii. S-a realizat o comparatie intre consecventa utilizarii bicicletei, a benzii de alergare si a minitrambulinei. Dupa 10 saptamani, doar 5% dintre utilizatori mai faceau regulat bicicleta, 31% mai foloseau banda de alergare, dar 58% se antrenau in continuare cu regularitate pe minitrambulina.
 • Ca si antrenament complet pentru corp, minitrambulina este un mod excelent de dezvoltare a coordonarii simultan cu imbunatatirea memoriei pe termen scurt.
 • In timp ce franezi pe salteaua trambulinei, se creeaza un efect puternic asupra musculaturii, denumit antrenament muscular excentric.
 • Antrenamentul pe o minitrambulina este ca si cum ai exersa cu gravitatie zero, antrenament ce reprezinta cel mai mare stimul metabolic pentru toate celulele din corp, de la cap pana la degete.
 • „Dance jogging” pe o minitrambulina Bellicon este foarte bun pentru femei, datorita efectului anticelulitic. Acesta se aplica mai ales la nivelul soldurilor, acolo kilogramele se vor topi.
 • Antrenamentul pe o minitrambulina este un bun drenaj venos si limfatic care, in plus, reduce senzatia de picioare umflate.
 • Datorita activitatii crescute a muschilor profunzi de la picioare, mai ales la gambe, posterior, scade semnificativ riscul de accidentari la nivelul gleznelor.
 • Pericolul de accidentari la persoanele varstnice este redus foarte mult si chiar si pacienții cu Parkinson sunt capabili sa se deplaseze mai bine datorita antrenamentelor personalizate pe o minitrambulina.
 • Antrenamentul pe o minitrambulina si-a dovedit eficienta chiar si in situatii de deznadejde si depresie. Schimbi fiziologia, schimbi si dispozitia!
 • Pe o minitrambulina puteti sa faceti anumite exercitii (antrenamente pentru zonele in panta care imbunatatesc pozitia, echilibrul si coordonarea) care sa va pregateasca pentru vacantele de schi.

Sursa: Pag. 77 – 102 din „Natuerlich gesund”, editia 1, profesor dr. med. Gerd Schnack, preventolog si medic sportiv, chirurg specializat in traume, presedinte al Asociatiei Germane de Medicina Preventiva si Management Sanitar.

Cand?  Luni, Miercuri, Vineri : 6 PM – 7 PM
Unde?  Strada Dambovitei, nr. 23, Sala de Dans Royal DanceSport Studio, Vlaicu, Arad.
Locuri limitate ! Pentru programari contacteaza-ne la telefon 0742 216 321.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.