Apa alcalina ionizata si hidrogenul molecular

            Care-i treaba cu hidrogenul molecular si apa alcalina ionizata

         Din 2008, de cand tot facem experimente si testari cu apa alcalina ionizata am ajuns la o concluzie foarte simpla. Cel mai important beneficiu al consumului de apa alcalina ionizata este energia oferita de hidrogenul molecular produs in procesul de electroliza.

        Suntem motoare care au nevoie de combustibil, de energie, de electroni pentru a functiona. Viata egal energie, egal apa si ioni. Cu totii avem nevoie de apa de calitate, fara acest lichid esential, organismul nostru nu ar putea functiona.

          Cum putem obtine energie, electroni ? Cea mai usoara si eficienta metoda experimentata de noi este consumul de apa alcalina ionizata cu pH de 8.5 – 9.5 si ORP cat mai negativ.

       Beneficiul extraordinar al consumului zilnic de apa alcalina ionizata este cantitatea de hidrogen molecular obtinuta. Hidrogenul este parte fundamentala a metabolismului nostru energetic.

       Din perspectiva metafizica personala, formula chimica a apei pe care cu toti o cunoastem – H2O – se poate interpreta astfel. Creatorul, Sursa, Dumnezeu, Universul – sau cum doriti voi sa-i spuneti – este oxigenul, necesar pentru intretinerea vietii iar H2 – cei doi atomi de hidrogen suntem noi, ca doua jumatati ale unui intreg, perfect legati de puternicul atom de oxigen, Hidrogenul este implicat in geneza vietii.

         Vedeti cat de simplu si de frumos se impleteste chimia cu spiritualitatea. Raspunsul e chiar in fata noastra si e cat mai simplu cu putinta. Energia din noi e data de prezenta hidrogenului in molecula de apa. Si sa nu uitam: ’’Nihil sine Deo’’.

        Cel mai economic si eficient mod de a beneficia de H2 molecular, este consumul zilnic de apa alcalina ionizata. Hidrogenul molecular nu exista in apa de la retea pentru ca este foarte volatil iar gatitul reduce foarte mult cantitatea de hidrogen molecular.

       Apa alcalina si ionizata revitalizeaza legumele si fructele, iar semintele incoltesc mult mai repede daca sunt hranite cu aceasta apa. Cum se intampla asta? Prin hidrogenul molecular care scade valoarea potentialului de oxido-reducere (ORP), adica incetineste procesul normal de oxidare si asigura electroni.

        Hidrogenul molecular apare in apa alcalina ionizata sub forma de nano-bule puternice care incarca apa cu energie , cu viata. Hidrogenul molecular spre deosebire de ionii hidroxil (OH-) responsabili de valoarea pH-ului alcalin (vezi procesul de electroliza) pot penetra inclusiv coaja unui ou crud. Pe cat sunt de mici aceste bule, pe atat de puternic e efectul lor.

            Acum, lasand deoparte metafizica apei sa vedem importanta hidrogenului molecular din perspectiva medicala.

Efectele biologice ale hidrogenului molecular au fost confirmate in peste 400 de studii si pe 150 de afectiuni diferite. S-au demonstrate beneficii ale hidrogenului molecular in boli precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, afectiuni neurologice (Parkinson, Alzheimer, autism). De asemenea s-a demonstrat efectul protectiv al hidrogenului molecular pentru celulele iradiate. Hidrogenul molecular poate imbunatati calitatea vietii pacientilor tratati prin radioterapie.

           Hidrogenul molecular din apa alcalina ionizata reprezinta un factor fiziologic reglator important cu urmatoarele efecte:

  • Anti-oxidant (Hidrogenul molecular este considerat antioxidantul primordial)
  • Anti- inflamator
  • Anti- apoptotic
  • Anti- dismetabolic
  • Protectiv la nivelul celulelor si organelor

          Pentru a beneficia de efectele hidrogenului molecular, cea mai usoara, simpla, eficienta si practica metoda este consumul zilnic de cel putin 2 litri de apa alcalina ionizata.

Facem acest lucru din 2008, deci de peste 10 ani de zile.

       Am facut un video scurt prin care am aratat continutul bogat de hidrogen molecular din apa alcalina ionizata produsa de ionizatorul Biontech BTM 101S. Este interesant, urmariti-l pe linkul de mai jos.

Te astept cu comentarii aici pe blog, cu Subscribe, Like si Share la canalul nostru de YOUTUBE.

3 thoughts on “Apa alcalina ionizata si hidrogenul molecular

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Cum te pot ajuta?