Ce am invatat de la coreeni

Ce am invatat de la coreeni

           Tocmai ne-am intors dintr-o vizita in Coreea de sud. Absolut incantati si dornici de a va impartasi. Vizita a fost una de succes, atat profesional cat si personal.

         Coreea de Sud, oficial Republica Coreea este o țară din Asia de Est, care ocupă partea sudică a Peninsulei Coreene. Poreclită ”Țara dimineților liniștite”, are capitala la Seul, oraș care este a doua metropolă din lume ca mărime și un important oraș pe plan mondial. Seul, cu cei peste 10 milioane de locuitori te fascineaza pe toate planurile: economic, turistic, culinar dar cea mai importanta resursa a orasului sunt oamenii sai. Inca de la intrare in tara, din aeroportul Incheon esti placut impresionat de sistemul foarte bine organizat, de indicatiile clare chiar daca nu stii limba lor, de calm si de ordine. Aeroportul Incheon detine titlul de cel mai bun aeroport din lume – un premiu de excelenta, primit pentru 11 ani consecutiv.

          Intr-un oras atat de mare, de tehnologizat, de aglomerat ca trafic e important sa ai o gazda sau un ghid. Asta in cazul in care timpul tau e limitat si ai un program de afaceri foarte bine organizat.
In rest, e frumos sa-l descoperi si sa traiesti momentul prezent.
Vizita noastra, a celor de la firma Quantum Life, a fost un succes total. In timpul alocat, am vizitat 3 dintre cei mai mari producatori de ionizatoare de apa din Coreea. Am facut traininguri de specialitate, am creat relatii umane de calitate, ne-am minunat de priceperea si dedicarea cu care acesti oameni fac performanta in domeniul lor, au produse de calitate si investesc foarte mult in educatie si cercetare. Cred ca secretul numarul 1 al dezvoltarii coreenilor pe piata mondiala este munca. Sunt oameni care muncesc mult, sunt responsabili, stiu ce trebuie sa faca si se implica total. Aspectul important al acestui popor foarte tehnologizat si dezvoltat economic, este ca nu a uitat de latura umana, de familie, de traditii si de socializare.

        La sfarsitul programului de lucru, metropola e si mai vie. Toate restaurantele, cafenelele si micile afaceri de familie de la coltul strazilor prind viata, forfotesc de energie, de voie buna si de socializare.
In Coreea de sud se mananca bine, variat, mai mult picant, se bea vin de orez, se canta karaoke si se discuta aprins la orice masa. Cred ca astfel evadeaza ei si reusesc sa-si pastreze echilibrul intre munca, distractie si familie.

           Ca mari producatori de bunuri si servicii, Coreea de sud este net superioara multor alte tari din lume. Cine n-a auzit de Samsung, Hyundai(cel mai mare constructor de nave din lume), LG, Kia etc. de industria de film(drama si istoric), de valul coreean si stilul de muzica Gangnam style.
Suntem entuziasmati si profund interesati de produsele create de coreeni, in special in domeniul alcalinizarii si ionizarii apei. Tot timpul am avut in minte si in plan sa aducem si sa promovam  si in Romania produse destinate sanatatii. Pentru asta am cautat produse de calitate, testate, cu certificate  internationale, am investit in pregatirea noastra profesionala si am invatat de la cei mai buni. Aste e garantia noastra: ca oferim ce-i mai bun in materie de ionizatoare de apa, ca stim despre ce vorbim, ca am luat pulsul chiar acolo de unde ies de pe banda de productie. Una e sa vorbesti din carti sau de pe net si cu totul alta e sa simti live toata treaba. Noi le folosim si suntem foarte multumiti.

          Firma noastra ofera ionizatoare performante, updatate la vremurile actuale, care produc o apa curata, alcalina, ionizata, bogata in antioxidanti. Cu o traditie si o implicare de 30 de ani din partea producatorului, credem cu tarie in produsele pe care le promovam si in beneficiile aduse starii de sanatate si stilului de viata.

          Ce am invatat de la coreeni? Multe…
In materie de ionizatoare de apa, aproape totul – profesionalism, calitate, respect, pasiune pentru ceea ce faci, marketing, service.

        In rest, ne-am indragostit de Seul pentru ca e un oras care imbina foarte frumos tehnologia cu traditiile vechi de secole, economia cu turismul, trendurile noi cu autenticitatea culturala. Ne-am simtit extraordinar, ne-am luat doza de entuziasm si incredere ca suntem pe drumul care trebuie.
In acest moment Quantum Life este singura companie din Romania(dupa spusele celor 3 mari producatori coreeni) care am vizitat fabricile lor, care am facut traininguri  speciale si care avem o relatie oficiala directa cu producatorii.
Poti sa dai click pe imaginea de mai jos si poti vedea:

  • un video cu interviul pe care l-am luat domnului Cho Dae – CEO Biontech
  • un film cu fotografii cu vizita noastra la Biontech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Cum te pot ajuta?