Apa alcalina ionizata sau apa prin osmoza inversa?

Osmoza inversa si distilarea elimina toate mineralele din apa, lasand apa moarta. Ionizarea apei concentreaza mineralele alcaline importante pentru viata, precum magneziul, calciul, sodiul si potasiul, dupa ce elimina toti contaminantii daunatori.

Apa din osmoza inversa si distilare este acida (pH = 5.5 – 6.5) si astfel contribuie la acidifierea daunatoare  a corpurilor noastre. Apa alcalina ionizata ajuta sa neutralizam excesul de aciditate din organism. Deoarece apa obtinuta prin osmoza inversa si distilare este deficienta in minerale si puternic acida, exista atentionari ale medicilor pentru a nu consuma o astfel de apa in mod curent.
Daca apa obtinuta prin osmoza inversa si distilare este puternic oxidanta (ORP pozitiv), apa alcalina ionizata este puternic antioxidanta (ORP negativ). O substanta oxidanta sau incarcata pozitiv fura electroni din celula și asta face ca celula sa se oxideze (exemple de oxidare: ruginirea metalului, schimbarea culorii unui fruct taiat etc.). In schimb, o substanta antioxidanta sau incarcata negativ doneaza electroni celulelor. ORP-ul negativ reprezinta scanteia vietii, energie, curent electric in corpurile noastre.

Apa pura, fara electroliti, ( Na, K, Mg, Ca) nu conduce curentul electric. Deci nu se poate efectua procesul de electroliza. Din aceasta cauza, nu se intampla nimic la testarea apei rezultate prin osmoza inversa cu un electrizor. Acest test este o strategie de marketing a celor care comercializeaza aparatele de osmoza inversa prin care vor sa demonstreze ca doar aceasta apa este pura, curata si ideala pentru consumul zilnic, iar restul apelor din comert nu sunt bune. Noi consideram acest tip de strategie o inducere subtila in eroare a cumparatorului. Orice alta apa din comert, filtrata si mineralizata, si la testarea cu un simplu electrizor va capata o culoare specifica in functie de continutul de minerale. Asta nu inseamna ca apa nu este buna. Atentie!

Da, avem nevoie de o apa filtrata, dar nu moarta si oxidanta. In natura nu exista niciun izvor de apa distilata sau osmoza inversa.

Apa obtinuta prin osmoza inversa si distilare fiind complet demineralizata, nu are gust. Apa alcalina ionizata produsa de ionizatoare are un gust bun si satisfacator pentru oricine. Si, in plus, are calitati net superioare de hidratare. Aceata este o apa usor baubila, care patrunde rapid in celule si hidrateaza de 6 ori mai mult decat orice alta apa din comert.

In sfarsit, sa comparam costurile: la domiciliu apa obtinută prin osmoza inversa este cu aproximativ 20% mai scumpa decat apa alcalina ionizata. Tot la domiciliu, apa obtinuta prin distilare este cu 700% mai scumpa decat apa alcalina ionizata.

Care este solutia ideala pentru intreaga familie?

Acasa, noi folosim de 8 ani un ionizator de apa de calitate, care ne asigura o apa pura, energizata, alcalina, structurata si ionizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.