Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani?

Unul din sfaturile dr. Hiromi Shinya – inventatorul chirurgiei colonoscopice – pentru a ajunge sanatos la 100 ani este sa beti in fiecare zi cel putin 8-10 cani de apa buna.

Este important sa va creati si sa mentineti un ritm si o temporizare bune ale consumului de apa. Ideal ar fi sa beti 2 sau 3 cani de apa dimineata, dupa trezire (apa calduta de 21° Celsius stimuleaza metabolismul) si 2-3 cani de apă cu ½ de ora inainte de fiecare masa. Creeaza-ti un obicei din a bea apa astfel si nu vei avea probleme de sanatate!

Este important sa bei apa inainte de masa in loc sa bei in timpul mesei sau imediat dupa masa, pentru ca nu e indicat sa diluezi enzimele digestive. Daca chiar trebuie sa bei ceva la masa, bea, treptat, doar o jumatate de cana.

Apa buna este o apa fara substante daunatoare sanatatii omului, intre care amintesc clorul folosit pentru dezinfectia apei. Apa buna contine mici ciorchini sau clusteri si prezinta un echilibru adecvat intre mineralele esentiale vietii precum calciul, magneziul, sodiul, potasiul si fierul. Toate aceste minerale sunt alcaline si confera apei de baut un pH alcalin. Indicele pH al apei bune ar trebui sa fie peste 7.5, adica alcalin. Apa nu ar trebui sa contina calciu oxidat in cantitati mari.

Pe scurt, apa buna ar trebui sa fie capabila sa elimine radicalii liberi prin anti-oxidare. Daca va intrebati unde ati putea gasi o apa buna care sa indeplineasca toate aceste cerinte, noi va recomandam sa incercati apa alcalina ionizata! Veti simti diferenta!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.