Apa acida – o minune

Pe parcursul a mai mult de 8 ani, am testat si cautat ionizatoare care sa produca o apa puternic acida, cu pH mai mic de 5. Majoritatea oamenilor, inclusiv noi la inceput, auziseram de avantajele extraordinare ale apei alcaline asupra organismului, dar nu ne imaginam ce minuni poate sa faca apa acida produsa de ionizatoare performante. Renumitul expert in ionizatoare de apa – Ronnie Ruiz – este cel care ne-a deschis ochii si ne-a indemnat sa privim apa acida ca pe un beneficiu fantastic.

Ce este apa acida? Apa acida este apa produsa prin procesul de electroliza, impreuna cu apa alcalina. Apa acida produsa de ionizatoare are urmatoarele caracteristici:

  1. pH intre 2 si 4
  2. ORP intre +800 si +1200 mV (vezi filmuletul nostru de pe site)
  3. contine acid hipocloros intre 1-30mg/l
  4. contine microclusteri
  5. este bogata in ioni H+, care actioneaza ca oxidanti.

Exista 2 tipuri de apa acida:

  • apa usor acida sau apa de frumusete  – utila pentru piele, par si unghii (pH=5.5)
  • apa puternic acida – utila pentru dezinfectie si curatenie (pH<3)

Iata cateva din utilizarile apei acide, care in familia noastra au devenit obiceiuri sanatoase: ca dezinfectant pentru piele si periutele de dinti, ca apa de gura, ca solutie care previne iritatiile si opreste sangerarile produse de barbierit, tonic pentru piele. Acestea sunt doar o mica parte din utilizarile apei acide.

Foarte putine ionizatoare de apa pot sa faca apa foarte acida(strong acidic water pH <3).

Probabil cel mai performant ionizator de apa care sa faca apa foarte acida, dezinfectanta, este Aquavolta ECA PLUS.

Cum sa folosesti apa acida?

 Este foarte simplu. Pentru asta, trebuie sa-ti setezi ionizatorul sa produca apa acida la pH-ul dorit si apoi depoziteaz-o intr-un recipient. Pentru piele, iti recomand un recipient de sticla, de culoare inchisa, cu pulverizator, iar pentru uz casnic un recipient din plastic tip HDPE, tot cu pulverizator.

Super beneficiu!  Partea cea mai buna a folosirii apei acide pentru pielea ta si la curatenie este ca nu mai e nevoie de atatea solutii chimice, toxice. E fantastic pentru sanatatea ta si a familiei tale, pentru mediul inconjurator si, nu in ultimul rand, pentru portofel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Cum te pot ajuta?