Miracolul apelor vindecatoare

   De secole, oamenii au calatorit in locuri precum Lourdes, Franța pentru apele cu proprietati vindecatoare. Vindecari s-au intamplat iar deseori acestea s-au considerat miracole. Nimeni nu a inteles de ce. Pana acum aproximativ zece ani, când oamenii de stiinta au inceput sa descopere beneficiile curative ale hidrogenului molecular existent in apa. Acum stim ca exista izvoare si fantani cu ape curative in Franta, Germania, India, Mexic si in alte locuri unde apa contine mici cantitati de hidrogen produs de bacterii anaerobe sau prin reactii catalizate de roci.

   Beneficiile pentru sanatate ale hidrogenului au fost raportate in aproape fiecare organ al corpului, iar hidrogenul s-a demonstrat ca are impact in 31 de categorii diferite de boli care pot fi impartite in 166 de tipuri de afectiuni. Efectul sau antioxidant este cel mai bine studiat si inteles. Hidrogenul este cea mai mica molecula din Univers si acest fapt ii permite spre deosebire de alti antioxidanti, sa patrunda usor in nucleul celulelor si in mitocondrii acolo unde  radicalii liberi creeaza cele mai mari pagube. Aproximativ 90% din bolile moderne sunt cunoscute ca fiind asociate cu radicalii liberi! Deoarece hidrogenul ajunge profund in celule, are capacitatea de a proteja ADN-ul. Aceasta protectie reprezinta cea mai buna profilaxie a bolilor legate de stilul de viata, cum ar fi cancerul si bolile de inima precum și asupra procesului de imbatranire. Aceasta capacitate deosebita face din hidrogen un antioxidant superior.

   Noi luptam in mod continuu impotriva bolilor de inima, boala Parkinson, Alzheimer, dementa, cancer, diabet, osteoporoza, hipertensiune arteriala, inflamatia cronica si multe altele. De-a lungul veacurilor oamenii au cautat o metoda simpla de a preveni astfel de boli și de a opri procesul de imbatranire si chiar inversa. Acum 2500 de ani, marele istoric grec Herodot scria despre „fantana tineretii”. Sa fie hidrogenul molecular secretul acelei fantani? Hidrogenul impreuna cu oxigenul stau la baza originii vietii. Dar pana in prezent, a fost mult mai bine cercetat si inteles rolul  oxigenului. Hidrogenul și oxigenul par a servi sanatatii noastre aflandu-se intr-un echilibru delicat pe care oamenii abia acum il descopera.

   Dovezile stiintifice cu privire la beneficiile pentru sanatate ale hidrogenului molecular sunt deja coplesitoare iar numarul lor continua sa creasca. Inainte de 2007, existau doar 50 de articole stiintifice publicate despre potentialul terapeutic al hidrogenului molecular. In ultimii zece ani, au fost publicate peste 500 de articole referitoare la actiunea hidrogenului molecular asupra animalelor si oamenilor. Un studiu din 2011 al scolii medicale nipone a demonstrat faptul ca un consum pe termen lung al apei bogate in hidrogen controleaza în mod semnificativ grasimea si greutatea corporala la soareci. De asemenea, studiul explica de ce, chiar și o cantitate mica de hidrogen pentru o perioada scurta de timp  este benefica in diverse tipuri de boli. Alte studii au demonstrat efecte pozitive in Parkinson si Alzheimer la rozatoare. Iar alte studii sugerează ca hidrogenul are un mare potential terapeutic si preventiv impotriva leziunilor organice cauzate de inflamatie. Lista studiilor legate de actiunea hidrogenului molecular cuprinde – rol in prevenirea mortii celulare premature, protector hepatic, ameliorarea diabetului, ameliorarea simptomelor gastro-intestinale si a artritei, reducerea impactului radiatiilor ultraviolete asupra organismului.

   Pe langa dovezile stiintifice ale efectelor apelor bogate in hidrogen molecular asupra sanatatii fizice as completa vizavi de acele vindecari miraculoase impactul deosebit al activarii mentale si emotionale al persoanelor in cauza, mai simplu spus o contientizare, o trezire spirituala, o asumare a propriei existente si a propriei vindecari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

× Cum te pot ajuta?