Filtru de apa pentru orice bucatarie

Un filtru de apa in orice bucatarie e o necesitate in zilele noastre. Ca medic, consider ca alimentatia zilnica corecta este foarte importanta pentru mentinerea starii de sanatate, dar mult mai importantă decat aceasta este hidratarea organismului cu o apa curata si sigura. Din acest motiv recomand tuturor sa foloseasca un filtru de apa de calitate.
Sistemul de filtrare Chanson C3 vine in ajutorul oricarei bucatarii, furnizand o apa de calitate, atat pentru baut, cat si pentru gatit.

Sistemul C3 are 3 stadii de filtrare a apei potabile de la reteaua publica. Se monteaza usor sub sau deasupra chiuvetei, singur sau impreuna cu un ionizator de apa Chanson.

Primul stadiu al sistemului de filtrare il constituie filtrul de carbon activ, care realizeaza o absorbtie superfina, elimina mirosul si gustul neplacut al apei, clorul, inalbitorii, pesticidele, particulele mai mici si resturile chimice.

Al doilea stadiu al sistemului Chanson C3 este un filtru din carbon catalitic care filtreaza hidrogenul sulfurat, cloramina, elimina gusturile si mirosurile neplacute, precum si substantele chimice din apa de baut. Stadiul trei este un filtru KDF care elimina clorul, plumbul, mercurul, fierul si sulful din apa. De asemenea, acest filtru reduce bacteriile, fungii si algele din apa, putand reduce chiar si acumularile de calcar.
Sistemul de filtrare C3 are un avantaj important fata de sistemele de osmoza inversa.

Prin osmoza inversa se pierd mineralele alcaline si sanatoase din apa. Tot prin osmoza inversa se pierd aproximativ 5-6 litri de apa pentru obtinerea unui singur litru de apa de băut. In schimb, sistemul de filtrare Chanson C3 foloseste un proces direct de filtrare prin care se pastreaza continutul de minerale necesare organismului, fara risipirea altor zeci de litri de apa.

Sistemul de filtrare al apei Chanson C3 este un sistem eco-friendly, usor de montat si folosit, foarte util si necesar in orice casa.
Recomand sistemul de filtrare al apei Chanson C3, pentru ca meritati o viata mai sigura si mai sanatoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.