Despre osmoza inversa sau apa ”moarta”

Un sistem de filtrare a apei de tipul osmozei inverse e ca si o armura de otel foarte grea purtata tot timpul de cineva care devine la un moment dat incapabil sa se mai miste. In aceasta situatie creata de el insusi, persoana devine mai vulnerabila in fata inamicilor. Este vorba despre un sistem defensiv anihilat, supra-protectiv, incapabil sa mai faca fata diverselor situatii care apar in viata. La fel se poate spune despre anumite sisteme de filtrare a apei.

Cu scopul de a obtine o apa pura, unii oameni promoveaza filtrele de osmoza inversa si sistemele de distilare. Ce fac aceste sisteme? Aceste sisteme functioneaza bine, scot absolut tot din apa. Din pacate, aceasta asa-numita apa pura nu e sanatoasa. E o apa moarta. Pestii nu pot supravietui intr-o astfel de apa. Apa rezultata prin osmoza inversa si apa distilata, daca sunt consumate pe o lunga perioada de timp, nu aduc beneficii asupra starii de sanatate. Din contra, consumul prelungit de apa moarta poate contribui la pierderea de catre organism a mineralelor de baza precum potasiu, magneziu, sodiu si calciu. Desigur ca le poti inlocui cu suplimente de minerale, dar cu toate astea, nu e usor sa aduci minerale corpului tau exact in aceeasi forma in care le-ai pierdut.

Persoanele care comercializeaza sisteme de osmoza inversa sau sisteme de distilare a apei, insista cu explicatia ca – cu cat sunt mai putine substante in apa, cu atat mai buna si mai pura este acea apa. Pentru unele demonstratii practice se folosesc de proba electrizorului care odata introdus in orice apa din comert  va arata cat de ”buna” este acea apa. E o inducere in eroare. Orice apa, cu exceptia celei obtinute prin osmoza sau distilare, va contine o anumita cantitate de substante solide (minerale) . Cu un TDS-metru se poate masura cantitatea totala de substante solide dizolvate in apa, indiferent daca acestea sunt bune sau nu. O apa bogata in minerale bune, alcaline, esentiale pentru mentinerea vietii  si testata astfel va arata „foarte rau” (in opinia lor). Din pacate, si comerciantii si cumparatorii sistemelor de osmoza inversa sau a aparatelor de distilare a apei cred ca o apa fara absolut nimic in ea este cea mai buna. Total gresit! Daca nu ma credeti, uitati-va la apa din natura sau apa pe care animalele instinctiv stiu care e buna pentru consum. In plus, apa din osmoza inversa este acida.

Retineti ! Sangele si celulele noastre sunt usor alcaline. Daca sunt usor alcaline, e logic ca asa trebuie sa le mentinem. Pentru asta e ideal consumul unei ape alcaline, adica bogata in minerale alcaline si oxigen, pentru a ramane cat mai mult timp tineri, plini de energie si sanatosi.

Apa produsa prin osmoza inversa sau distilare este o apa moarta, fara energia vietii, o apa acida care in timp iti slabeste sistemul imunitar, te moleseste si iti inhiba nevoia naturala de a te dezvolta. E ca si cum am trai in niste incubatoare.

Asadar, evitati consumul pe termen lung de apa prin osmoza inversa sau apa distilata, intoarceti-va spre natura si incepeti sa beti o apa naturala si alcalina. Medicii recomanda apa alcalina ionizata.

Veti vedea si simti diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.