Quantum Logo Alb

Ionizator de apa Chanson Miracle MAX Royale

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

10,460.00 lei

Chanson-Logo

Chanson Water introduce pentru prima data in industria ionizatoarelor de apa un robinet smart digital. Acesta preia functiile extraordinar de utile ale modelului Chanson Miracle MAX si le adauga un design luxos.

Cumpara Ionizatorul de apa Chanson Miracle MAX Royale si primesti GRATUIT:

– Set recipiente apa:

 • recipient apa(500 ml) – 2 buc
 • recipient cu pulverizator pentru apa acida(100 ml) – 1 buc

Oferta limitata!

Stoc epuizat

Distribuie acest articol!

Product Description

Chanson Water introduce pentru prima data in industria ionizatoarelor un ionizator de apa cu un robinet smart digital. Acesta preia functiile extraordinar de utile ale altui ionizator de apa de succes – Chanson Miracle MAX si ii adauga un design luxos.

Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa care face unele din cele mai mici si mai mari valori de pH de pe scala – pH = 1,8 – 12,1 si ORP = +1200 la – 920. Observatie: pH-ul si ORP depind intotdeauna de sursa de apa si variaza ca la orice marca de ionizator. Aceste valori de pH si ORP au fost masurate in Laguna Hills, California, SUA.

RAD Self-Cleaning System

Sistemul de autocuratare sau decalcifiere este un alt avantaj al acestui ionizator de apa alcalina ionizata. Cu ajutorul acestui sistem, perioada de viata a ionizatorului creste.

Inamicul numarul 1 al oricarui ionizator este calciul care se depune pe placile din interior; multe ionizatoare de apa vor pierde pana la 30% din performanta in primele 3 luni de utilizare din cauza depunerilor de calciu. Sistemul de autocuratare al acestui ionizator de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX Royale este superior ca performanta, chiar si pentru cele mai dure ape. Acesta a fost testat pe o apa foarte dura cu TDS = 1300 ppm, care este de aproximativ 4 ori mai dura decat apa obisnuita din SUA.

Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa care consuma mai putin decat orice alta marca, fara a pierde din performanta! Consum electric mai mic inseamna mai putina caldura, adica prelungirea duratei de viata a componentelor ionizatorului. Inginerii au invatat in cei peste 20 ani de productie si intretinere a ionizatoarelor de apa ca nu poti avea si putere maxima, si durata mare de viata a placii in acelasi timp. Orice peste 180 wati va reduce dramatic durata de viata a placilor, indiferent de calitatea sau metoda de acoperire a placilor. Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa care utilizeaza un sistem electronic avansat, care necesita doar un maxim de 150 de wati, ceea ce extinde durata de viata a placilor si functionează la fel de bine ca orice ionizator care necesita pana la 500 W si are 9 placi!

Super-filtru usor de schimbat si fara substante chimice!

Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa care contine un filtru de carbon de 5 microni cu invelis din nuca de cocos si impregnat cu argint, fara substante chimice. Acesta se adreseaza in principal contaminatilor de tipul clorului si cloraminei, ajutand la protejarea ionizatorului in sine. Nu vei gasi niciodata ingrediente secrete, periculoase, sau netestate in filtrele noastre de apa potabila! Ca si in cazul tuturor ionizatoarelor de apa, va recomandam un prefiltru de apa pentru rezultate mai bune.

Debit de apa excelent, 2 litri/minut!

Feriti-va de companiile care pretind debite de apa mai mari! Acestea, de regula, combina debitul de apa acida cu cel de apa alcalina, lucru care poate induce in eroare. Alte companii se concentreaza doar pe  debitul de apa, adica pe cantitatea de apa produsa, nu si pe calitatea acesteia.

Exemplu: apa poate curge cu un debit de 8 litri/minut, dar ORP va fi foarte slab, ineficient. 2 litri/minut este cel mai eficient debit pentru a obtine o apa alcalina cu un ORP de cel putin -200.

Capacitate de memorare si salvare a setarilor!

Aceasta functie specifica salveaza setarile chiar si dupa intreruperile de energie electrica, astfel incat poti sa setezi o singura data nivelul dorit si sa nu te mai gandesti la asta! Microcipul avansat CPU este programat pentru apa ideala la fiecare setare si monitorizeaza chiar si starea placilor!

Ecranul touch screen/panoul digital este rezistent la apa si afiseaza valorile pH-ului, viteza fluxului de apa, durata de viata a filtrului, nivelul volumului difuzorului si numarul setarii.

Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa cu un aspect ultraelegant, cu un robinet din ionx masiv si un display smart digital atasat care cu siguranta stilizează orice bucatarie si atrage toate privirile.

Chanson Miracle MAX Royale este un ionizator de apa usor de instalat! Orice instalator poate face acest lucru pentru Dvs. sau daca doriti sa faceti asta singuri, puteti urmari filmele de prezentare de mai sus.

logoChanson Water este localizata in Taiwan si este una din cele mai importante companii in domeniul ionizatoarelor si filtrelor de apa. In acest moment compania produce cel mai luxos ionizator de apa cu montare sub chiuveta – Chanson Miracle MAX Royale – considerat cel mai elegant, revoluționar si inovator.

Comments

comments

Specificatii Tehnice

Producator: Chanson Water
Montare: sub chiuveta
Numar de plăci: 7
Suprafata totala a placilor: 364 cm patrati
Forma placii: plata
Materialele din care sunt facute placile: titan acoperit cu platina prin nanotehnologie
Numarul de presetari: 4 tipuri de apa alcalina, 1 tip apa neutra, 3 tipuri de apa acida
Posibilitatea ajustarii presetarilor: Da
Nivelul pH-ului: 2.5 – 11.0 (limitele variaza in functie de sursa/calitatea apei)
ORP-ul: de la -875 pana la +1200 (limitele variaza in functie de sursa/calitatea apei)
Sistemul de filtrare: filtru din carbon activ 5 microni
Viata filtrului: 9000 litri (maxim 12 luni)
Indicatorul filtrului: Alerta pe display-ul ionizatorului
Ciclul de curatare al ionizatorului: curatare automata bazata pe senzorii interni
Rata maxima a debitului: pana la 2,5 – 3 litri pe minut
Dimensiunile robinetului cu display al ionizatorul Chanson Miracle MAX Royale: 110.2(H) x 242 (H) x 192 (D)
Garantie: 2 ani

Comments

comments

2 reviews for Ionizator de apa Chanson Miracle MAX Royale

 1. Ligia Valcu
  5 out of 5

  :

  Am achiziționat acest tip de ionizator in urma cu aproximativ un an si sunt extraordinar de mulțumită. Pe lângă designul deosebit,efectele asupra sistemului imunitar sunt remarcabile.

 2. Ligia Valcu
  5 out of 5

  :

  O evaluare maxima merita si suportul tehnic deosebit si prompt de care am beneficiat atât la instalare , cât si la soluționarea oricărei nelămuriri avute pe parcursul folosirii. Mulțumesc!!!

Adaugă un comentariu

  TOP