Quantum Logo Alb

Ionizator de apa Biontech BTM 101S

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

7,950.00 lei

BTM 101S este un ionizator de apa cu doua filtre ultraperformante cu NanoArgint.

Este dotat cu 9 placi de titaniu acoperite cu platina(printr-o metoda patentata). Este fabricat in Coreea de Sud, de cel mai mare si mai premiat producator cu standard GMP. Acest ionizator de apa iti va oferi o apa alcalina ionizata de cea mai buna calitate, atat ca filtrare cat si ca ionizare.

Oferta Speciala limitata!

Profita ACUM de pretul special de lansare si vei avea intr-un singur aparat un sistem complet de filtrare si ionizare! Cel mai bun ORP(potential de oxido-reducere) din industrie!

Stoc limitat! De ce? Pentru ca vrem ca tot timpul sa avem cele mai actualizate ionizatoare de apa, cu softurile si componentele cele mai noi.

Comanda ACUM si primesti GRATUIT un set compus din:

 • recipient Biontech pentru apa alcalina ionizata(500 ml) – 2 buc.
 • recipent Biontech cu pulverizator pentru apa acida(100 ml) – 1 buc.

Stoc epuizat

Distribuie acest articol!

Product Description

IONIZATOR DE APA BTM 101S, 9 PLACI DE TITAN CU PLATINA, 2 FILTRE

OFERTA EXPIRA IN:

01
Zile
16
Ore
14
Minute
58
Secunde

Acest ionizator de apa BTM 101S este un ionizator de apa premium cu 2 filtre(prefiltru 5 microni si Ultrafiltru 0.1 microni) cu 13 stadii de filtrare pentru o apa ultrafiltrata, gustoasa si foarte sanatoasa.

Modelul de ionizator de apa BTM 101S este dotat cu 9 placi de titaniu acoperite cu platina(printr-o metoda patentata). Este fabricat in Coreea de Sud, de cel mai mare si mai premiat producator cu standard GMP. Acest ionizator de apa iti va oferi o apa alcalina si ionizata de cea mai buna calitate, atat ca filtrare cat si ca ionizare.

De ce sa alegi un ionizator de apa BTM 101S?

Pentru ca acest ionizator de apa BTM 101S produce apa alcalina ionizata cea mai curata, sanatoasa, gustoasa si bogata in hidrogen!

Majoritatea consumatorilor de apa alcalina folosesc in mod normal apa alcalina ionizata in jurul unui pH intre 8 si 9 pentru simplul motiv ca are gust mai bun decat apa cu pH mai mare. Plus ca e si mai sigur. Aceasta ar putea fi o problema. Ajungi sa consumi apa alcalina ionizata cu un pH scazut care are gust bun dar nu beneficiezi de nivele crescute de H2. Ori pentru a avea mult hidrogen, ar trebui sa bei apa cu pH mai mare de 10, apa care nu e placuta la gust si nu e nici indicata. Ori una, ori alta, amandoua nu se poate.

Asta pana acum!

Noile ionizatoare de apa Biontech surclaseaza pur si simplu alte ionizatoare de top din perspectiva producerii de H2 si o fac intr-un mod sigur, produc o apa alcalina ionizata cu un pH intre 8 si 9 cu un potential de oxidoreducere(ORP) extraordinar ''-500''.

Echilibrul perfect intre cele doua beneficii: apa gustoasa cu pH alcalin si antioxidanta, bogata in hidrogen.

Ionizatorul de apa Biontech BTM 101S iti ofera cel mai bun sistem de filtrare al apei, cele mai recente si mai bune tehnologii de generare a hidrogenului. Este varful de gama in aceasta productie de ionizatoare de apa. Rezultatul – obtii cea mai sigura, curata, sanatoasa si foarte important ce mai gustoasa apa.

Avantajele ionizatorului de apa BTM 101S:

 • ORP (potential de oxidoreducere) mai mic decat -500 mV(mai mic inseamna -501, -502 etc.)

ORP-ul apei actioneaza ca un antioxidant natural iar valoarea acestuia cu cat este mai negativa , cu atat mai bine este pentru organism. Folosirea titaniului pur platinat, un material avansat, produs printr-o tehnologie noua si unica a echipei de la BIONTECH, duce la obtinerea unui ORP mai puternic negativ al apei care trece prin ionizator.

 • Afisarea duratei de folosire a filtrului si a perioadei de schimbare

Debitul apei este detectat cu acuratete de un circuit digital cu sensor pentru debit si durata de viata a filtrului intern este afisata continuu pe un ecran LCD. Notificarea pentru schimbarea filtrului este realizata auditiv si prin afisarea numerelor de telefon ale producatorului.

 • Ajustare automata pentru nivele optime de pH

Acest ionizator de apa BTM 101S produce apa ionizata ultrafiltrata prin ajustarea automata pentru obtinerea de nivele optime de pH, prin autodiagnosticul modificarilor sursei de apa.

 • Sistem de control a debitului in timp real

Debitul optim este important in obtinerea performantei optime a hidrogenului. Datorita sistemului de control a debitului in timp real care include un afisaj LCD si o valva de deschidere, poti seta usor si precis nivelul dorit la fiecare utilizare.

 • Autoreglare

Cu aceasta functie poate fi ajustata puterea la un nivel optim pentru a obtine o apa bogata in hidrogen, de fiecare data cand folosesti ionizatorul

 • Filtru avansat cu NanoArgint

Principalului material al filtrului - carbonul activ - i s-a adaugat argint pentru a creste puterea de sterilizare si de inhibare a dezvoltarii bacteriilor. O apa alcalina ionizata mai curata si mai purificata este produsa printr-un excelent proces de ultrafiltrare.

 • Functii de auto-curatare si auto-drenare

BTM 101S este un ionizator de apa ce foloseste o metoda patentata de curatare. Procesul de autocuratare este efectuat la fiecare 10 litri de apa produsa, pentru o buna mentinere a functiei de electroliza. Deoarece autocuratarea este realizata atunci cand ionizatorul este oprit, folosirea acestui sistem este convenabil iar efectul de curatare este excelent. Atunci cand autocuratarea este completa, incepe automat procesul de auto-drenare.

 • Sistem autentic de recunoastere a filtrului

In timpul instalarii, sistemul de recunoastere a filtrului, fie va aproba filtrul intern al ionizatorului Biontech, fie va afisa o eroare pentru a informa utilizatorul de instalarea necorespunzatoare si de actiunile pe care trebuie sa le urmeze.

 • Sistem senzor inteligent artificial

Sistemul de auto-diagnosticare bazat pe circuitul semiconductor RISC ofera notificari despre erorile cauzate de folosirea incorecta a ionizatorului prin mesaje afisate pe ecranul LCD.

 • Selectia one-touch (o singura atingere)

Tehnologia de operare prin atingere este reprezentata de simboluri pentru fiecare nivel de apa ionizata dorita, pe panoul de control al corpului principal al ionizatorului.

SISTEM DE FILTRARE

Noul ionizator de apa BTM 101S este dotat cu un sistem de filtrare ultraperformant format din 2 filtre cu 13 stadii de filtrare. Cu siguranta vei bea cea mai buna apa filtrata, alcalina si ionizata.

Membrana UF (ultrafiltrare) cu NANOARGINT

Ionizator de apa BTM 101S

Sulfit de calciu (pentru filtrele cu membrana UF)

Prezentare generala

Apa de la robinet dezinfectata cu clor contine clor rezidual liber sub forma acidului hipocloros sau clor rezidual combinat sub forma de cloramina. Sulfitul de calciu elimina clorul rezidual, transformand acidul hipocloros in acid clorhidric.

Materiale si caracteristici

Una din cele mai importante caracteristici ale sulfitului de calciu este efectul de declorinare prin care se elimina pana la 99.9% din clorul rezidual. Acesta transforma clorul din Cl2 in Cl- (prin reactive de substitutie) si poate elimina clorul rezidual instantaneu.

Membrana UF

Prezentare generala

Membrana de ultrafiltrare are dimensiunea unui por de aproximativ a 10 parte dintr-un fir de par (aproximativ 0.1microni) si un singur filtru de fibre este format din sute de milioane de cavitati fine prin care trec doar elementele benefice din apa in timp ce elementele contaminante sunt inlaturate. In mod normal, mineralele organice (Ca, K, Na, P etc.) necesare corpului uman trebuie sa treaca, in timp ce sunt eliminate impuritatile gen particule organice, bacterii si virusuri.

Materiale si caracteristici

Filtrul UF din fibre este un filtru poros cu pori de dimensiuni pana la sute de nanometri. Aceste filtre sunt potrivite pentru separarea materialelor cu o cantitate mica de molecule de cele cu o cantitate mare de molecule, elimina doar contaminantii din apa prin nenumarati pori fini de pe suprafata membranei, permitand doar mineralelor sa treaca.

Este atat de eficienta incat doar presiunea inerenta a apei de la robinet este suficienta pentru a asigura cantitatea de apa necesara fara a fi nevoie de o presiune artificiala. Membrana UF este realizata din PES (polietersulfona), substanta cunoscuta pentru rezistenta chimica si termica. Din acest motiv, filtrul din fibre UF este larg raspandit si folosit pentru purificatoarele casnice de apa si chiar pentru aparatele medicale de dializa renala. Cu precadere, este mult mai eficienta in zonele unde exista importante sedimente si prelungeste durata de viata a ionizatorului de apa.

Avantajele membranei UF de la Biontech

 • Manunchi de 3200 de unitati (cantitate dubla fata de alte purificatoare de apa existente pe piata)
 • Excelenta infiltrare a apei realizata prin pori, distribuiti uniform
 • Efect absolut eficient in eliminarea particulelor de impuritati gen bacterii si virusuri

Prefiltrarea - Filtrul carbon activ cu NanoArgint

Filtru sediment (pentru sisteme de prefiltrare)

Prezentare generala

Filtrele de sediment sunt utile in eliminarea sedimentelor din apele foarte bogate in sedimente. In plus, acestea fac o filtrare mecanica prin care se elimina o mare varietate de reziduuri si particule fine de impuritati precum praf, rugina, sol, nisip si muschi.

Materiale si caracteristici

Filtrele de sediment BIONTECH realizate din PP (polipropilena) sunt sub forma de straturi multiple de tesaturi polipropilenice. In plus, volumul porilor sunt maximizate pentru a colecta o abundenta de contaminanti. Acestea sunt ca o parghie pentru efectul de purificare a apei din stadiile incipiente si extind durata de viata a celorlate filtre care functioneaza ulterior(Ultrafiltru).

Avantajele filtrelor sediment BIONTECH

 • Filtru GE Purtrex Depth
 • Microfibre din polipropilena 100%
 • Capacitate extraordinara de a retine contaminantii

Carbon activ

Prezentare generala

In general carbonul activ are o suprafata interioara imensa de aproximativ 1500 mp/gram. Carbonul activ are o capacitate de absorbtie selectiva prin actiuni capilare si de desorbtie usoara a materialelor absorbite cu recapatarea rapida a capacitatii de absorbtie. Datorita capacitatilor sale, carbonul activ este multi-functional , util in absorbtie, desorbtie, deodorizare, decolorare, purificare, recuperare, catalizare si multe altele. Carbonul activ elimina urmatoarele substante organice : formaldehida, trihalometan, alchilbenzen sulfonat de sodiu, miros, gust, materiale petrochimice de tip fenoli si organofosfati (ex. benzen, toluen) iar pentru substante anorganice de tipul arsenic, cadmiu, crom si partial clor, cupru, plumb, mercur, sulfatul de hidrogen – eliminare crescuta.

Materiale si caracteristici

Carbonul activ folosit in filtrele de purificare a apei este un absorbant creat printr-un proces de prelucrare a cojilor nucilor de cocos la temperatura inalta de peste 1500 grade C, in timpul caruia se formeaza usor cavitati fine de marimea unei molecule care determina o crestere a ariei suprafetei interioare utile in procesul de activare si absorbtie. Mai mult decat atat, aplicarea de aburi la temperaturi foarte inalte este ceea ce duce la crearea de conexiuni intre cavitatile fine bine dezvoltate si formarea de nenumarate pasaje care contribuie la efectele remarcabile de eliminare si absorbtie a substantelor organice, gazoase si mirosului apei. De asemenea carbonul activ protejeaza urmatoarele stadii de filtrare si stimuleaza performantele acestora.

Avantajele carbonului active BIONTECH

 • Carbon activ Mn tip Kuraray GW-H, importat din Japonia
 • Capacitate de absorbtie a iodului net superioara (absorbtie crescuta a moleculelor organice)
 • Valabilitate crescuta pentru cantitatea de apa purificata (4000 litri)

CAMERA DE ELECTROLIZA

Camera de electroliza este considerata inima ionizatorului de apa, de aceea producatorii seriosi acorda cea mai mai mare atentie atunci cand dezvolta aceasta camera de electroliza. Noul ionizator de apa BTM 101S contine o camera de electroliza cu 9 placi din Titan acoperite cu Platina si un sistem de autocuratare inovator, patentat.

Apa filtrata este impartita in doua pentru a intra la anozi si catozi. Placile catod sunt plasate la anumite intervale in interiorul camerei catodice a electrizorului , pentru ca apa ajunsa in interior sa devina alcalina. Asemanator, placile anod sunt instalate in interiorul camerei anodice pentru realizarea apei acide.

Cu alte cuvinte, curentul electric este transmis prin electrozii anod si catod, iar ionul hidroxil este transformat in camera anod in oxigen gazos. In acest proces, un ion hidroxil este consumat sub apa iar anionii precum clor, fosfor si sulf se vor regasi in apa acida.

In acelasi timp, ionul hidrogen este transformat in interiorul catodului in hidrogen gazos, de aceea ionul de hidrogen este consumat sub apa si in acest caz, cationii precum sodiu, magneziu si calciu vor forma apa alcalina.

Apa alcalina si apa acida ionizata sunt cele 2 ape rezultate in urma procesului de electroliza. Apa alcalina ionizata este folosita pentru baut iar apa acida ionizata pentru piele si ca dezinfectant. Apa alcalina ionizata este cunoscuta ca apa hexagonala rezultata prin electroliza sau apa care imbunatateste absorbtia nutrientilor.

Electrozi acoperiti cu platina

Noi nu credem in electrozi foarte mari sau un curent foarte mare aplicat pe acestia, care sunt de obicei un semn de design ineficient. Acestia se degradeaza mai repede si au performante discutabile. Alte ionizatoare cu 9 sau mai multi electrozi au nevoie de mai mult curent pentru a functiona. Unele ionizatoare de apa trebuie sa-si scada debitul de apa. Inginerii nostri au descoperit ca obtii cele mai bune performante atunci cand ai un electrod cu un design bine proiectat si o densitate de putere corespunzatoare. Electrozii SmartDesign sunt creati pentru a oferi eficienta maxima. Ionizatorul BTM 101S este combinatia perfecta intre numarul si designul electrozilor si curentul necesar acestora pentru a functiona.

Rezultatul este un debit foarte bun, performanta de top, fiabilitate absoluta si durabilitate in timp.

Puritatea titaniului din electrozi este factorul determinant pentru calitatea apei ionizate

Titaniul pur este netoxic si are o rezistenta chimica crescuta si o rezistenta extraordinara la coroziune, fiind un metal care e stabil electric. Exista titaniu pur si titaniu aliaj iar cel pur are cea mai mare rezistenta specifica intre orice tip de materiale metalice.

Platina este puternic stabila la actiunea aerului si a apei si de aceea rar se modifica chiar daca e supusa la temperaturi foarte inalte, e foarte rezistenta la corozoiune si foarte dura. Toate astea explica utilizarea acestui metal pretios. Platina este folosita ca si catalizator pentru a creste conductivitatea electrozilor. Platina ca si catalizator e adesea adaugata pentru a extinde viata electrozilor. Dimensiunea electrozilor este importanta pentru stabilitate. Exista 6 tipuri de platina: platina pura, rutheniu, osmodiu, rhodiu, iridiu si paladiu conform aliajelorde minerale si sunt denumite generic grupul platinei.

Electrozii placati cu platina pura maximizeaza eficienta curentului electric si minimizeaza contaminarea din apa ionizata dupa electroliza cu nivele crescute de curent, generand o apa ionizata de mare puritate.

Electrolysis process

Electrolysis process

Caracteristicile distinctive ale electrolizei BIONTECH

 • Folosirea titaniului pur (AnalloyednTi’’Pure’’50A)
 • Acoperire cu platina 99.99%. Metoda de acoperire - DSE de 0.6 microni
 • Efect de embosare obtinut prin sablarea suprafetei electrozilor
 • Rezistenta puternica la coroziune si consistenta capacitatii electrolitice
 • Molecule de apa de dimensiuni mici
 • Valori de pH si ORP de inalta puritate

Mecanism de generare pH PWM( puls width modulation) – patent nr. 66229

Tehnologia avansata este folosita pentru a obtine o concentratie constanta a pH-ului in calitatea apei ionizate indiferent de modificarile cantitative ale apei sau voltajului. Dupa cum valoarea pH-ului in generarea apei ionizate este proportionala cu tensiunea aplicata si invers proportionala cu cantitatea de lichid, de aceea, fie ar trebui crescuta tensiunea pe placi, fie cantitate de lichid ar trebui micsorata pentru a mari valoarea pH-ului.

Sistemul de curatare a electrozilor - Camera de electroliza este inima ionizatorului de apa - Sistemul de curatare a electrozilor determina durata si eficienta camerei de electroliza!

Sistem de curatare in timp real

In procesul obtinerii apei alcaline ionizate la catod(+), pe acesta se vor forma depuneri care in timp vor duce la deteriorarea eficientei electrolizei. In timp ce la anod(-) unde se formeaza apa acida, nu se vor forma depuneri.

In mod normal dupa producerea apei alcaline ionizate ar trebui sa existe o procedura de curatare a electrozilor. Daca aceasta procedura nu se efectueaza, atunci curentul electric transmis electrozilor va fi mult diminuat, ducand la scaderea eficientei electrolizei, implicit la dereglarea pH-ului si ORP-ului.

Depunerile de Calciu si Magneziu ar trebui indepartate in mod regulat altfel eficienta elctrolizei va fi diminuata in mod considerabil.

Unele ionizatoare folosesc diverse proceduri de curatare, de exemplu, curatarea electrozilor dupa un anumit numar de litri de apa alcalina produsa. Unele ionizatoare folosesc inversarea camerei catodului cu cea a electrodului pentru prevenirea depunerilor. Pentru folosirea acestei proceduri utilizatorul trebuie sa astepte terminarea procedurii, pentru a putea folosi ionizatorul, ceea ce poate fi un inconvenient. Acest tip de proceduri au ca efect o curatare destul de precara a electrozilor. Oricum e mai bine decat nimic. In final va fi necesara o procedura manual de curatare cu acid citric.

BIONTECH foloseste cea mai avansata metoda de curatare a electrozilor! Aceasta metoda premiata si patentata, de curatare a electrozilor, numita ACCS(Auto Channel Cleaning System) este cea mai eficienta metoda de curatare din industria ionizatoarelor.

Avantajele ACCS sunt:

 • evacuarea apei alcaline și apei acide are loc prin prima și respectiv a doua ieșire, indiferent de inversarea polaritatii camerei catodice cu cea anodica.
 • utilizatorii pot obține apă alcalină potabilă prin prima ieșire in toate cazurile ne mai fiind nevoiti sa astepte procedura de curatare.
 • depunerile de calciu si magneziu de pe electrozi sunt astfel usor indepartate cand ionizatorul este in repaus(real time cleaning) ducand astfel la obtinerea de fiecare data a unei ape alcaline si ionizate de cea mai buna calitate.

Printr-o curatare eficienta ne asiguram ca cele mai importante componente ale ionizatorului - electrozii – nu se incarca cu calcar. Calcarul este inamicul performantei. Ionizatorul de apa BTM 101S are un sistem de curatare complet automat care asigura performanta in timp a sistemului si nu trebuie sa mai astepti un ciclu complet de curatare. Super-performanta si foarte convenabil!

CERTIFICARI

Am avut posibilitatea sa vizitam compania Biontech in primavara anului 2016. Am fost uimiti de sistemul de lucru, centrul de cercetare, cele 2 fabrici si de oamenii de acolo. Mr. Cho - CEO Biontech, un om deosebit, ne-a primit cu multa caldura si am avut discutii foarte interesante legate de produse si de extinderea afacerii in Romania.

Foto Mr. Cho CEO Biontech

Foto Ovidiu Bosancu, Mrs. Cho(vicepresident Biontech), dr. Diana Bosancu, Mr. Cho (CEO Biontech)

BIONTECH este cel mai important producator de ionizatoare de apa cu standard medical din Coreea de Sud:

 • Centru de cercetare si dezvoltare R&D ultramodern in care se investeste in fiecare an 10% din profit
 • Detine standard GMP, certificari ISO 9001 si 14000, KFDA si FDA.
 • Foloseste DOAR materiale omologate de cea mai buna calitate.
 • 2 fabrici cu un potential de 1.000.000 de ionizatoare/an
 • foarte multe inventii si patente inregistrate
 • a primit numeroase premii printre care: ''Best Hit product'', ''Korea best brand'', ''2014 Small&Medium enterprises quality Award'' si multe altele.
Certificari Biontech

DE CE SA ALEGI NOUL IONIZATOR DE APA BTM 101S

  • Obții apă alcalină ionizată cu un pH=9.5 direct de la robinetul din bucătărie
  • ORP de -500 mv(depinde de sursa de apa)
  • raport calitate/pret imbatabil
  • 9 Placi de Titan acoperite cu Platina prin Nanotehnologie
  • Sistem de autocuratare a camerei de electroliza, patentat DARC(ACCS)
  • valori de pH si ORP extraordinare(pH alcalin = 3.5 -11.0, pH acid = 3.5 și ORP = -760 cu sursa apă rețea publică Arad)
  • 2 filtre foarte performante pentru inlaturarea majoritatii contaminantilor periculosi din apă
  • certificări CE, KFDA, CSA, ISO, NSF, WQA, RoHS, patente speciale și raport de calitate
  • ecran tactil(touch screen) foarte elegant și ușor de folosit
  • usor de montat si folosit 
  • spre deosebire de alte ionizatoare de apa BTM 101S poate fi conectat direct la sursa de apă(sub chiuveta)
  • transport GRATUIT

VIDEO

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni

Debit de apa

Alimentare electrica

Putere consumata

Temperatura de intrare a apei

Sistem de protectie al aparatului

Metoda de electroliza

Placi(electrozi)

Nivele de apa produse

Metoda de curatare electrolitica

Sistem de filtrare

Durata viata filtre

Compozitie filtre

Valoare pH

Avertizare vocala

Ecran 

Control ecran

Tip valva ON/OFF

Garantie

Licenta de fabricatie KFDA

Licenta de productie

Producator

Inaltime=37 cm/ Latime=31.5 cm/ Grosime = 14 cm

1.5 -2.0 litri/ minut la o presiune a apei intre 0.68 - 6.4 bari

SMPS

150 W

5 - 30 C

2 senzori de temperatura incorporati

Continua

9 placi din titan acoperite cu platina

5 tipuri de apa alcalina, 1 tip apa filtrata, 2 tipuri de apa acida

Double Automatic Cleaning System(DARC) in timp ce ionizatorul este oprit

2 filtre(Prefiltru cu carbon activat si Ultrafiltru)

Filtru 1 - 3000 Litri, Filtru 2 - 4000 Litri

Filtru 1 - Carbon activ, Filtru 2 - Ultrafiltrare 0.1 microni

3.5 - 11(in functie de sursa de apa, posibilitati de ajustare pH)

Da

LCD

Full touchscreen (litere si imagini)

Valva ceramica manuala

2 Ani

889

09-387

Biontech Co. Ltd, Coreea de Sud

GARANTIE

Noul ionizator BTM 101S a fost testat de Quantum Life inainte de a fi pus pe piata. Acesta indeplineste toate cerintele noastre(si crede-ne sunt multe 🙂 ). 

A trecut toate testele legate de utilizare si masuratori de pH si ORP.

Datorita performantelor sale, acordam noului ionizator de apa BTM 101 S o garantie de:

GARANTIE

Comments

comments

2 reviews for Ionizator de apa Biontech BTM 101S

 1. KISS STEFAN
  5 out of 5

  (proprietar verificat):

  Am achizitionat 2 ionizatoare de apa Biontech BTM 101S de la firma Quantum Life. Le folosesc de aproximativ 10 luni in doua locatii diferite si sunt foarte multumit de ele. Ionizatorul este foarte usor de folosit. Folosim apa pentru baut si gatit dar si pentru curatatul fructelor si legumelor de pesticide.Am avut si inainte cativa ani un ionizator – o alta marca dar la Biontech 101 S apa are pe langa alte avantaje si un gust mult mai bun.E important ca apa sa-ti fie pe plac ,asta ma ajuta sa pot consuma mult mai usor cantitatea zilnica recomandata de 2,5 – 2,7 l apa.Ionizatoarele mi-au fost livrate foarte rapid. Recomand cu toata increderea.

 2. POIANA PETRU ROMEO
  5 out of 5

  :

  Sunt in posesia ionizatorul de apa Biontech BTM 101S de 4 luni de zile. Am cochetat acum cativa ani cu ideia de a achizitiona unul si am prospectat piata la acea vreme pentru a ma lamuri cu privire la tehnologie, calitate si satisfactia posesorilor de astfel de aparate. Am flat cu surpriza ca in Japonia dotarea cu ionizator de apa a unui spatiu de locuit este standard si obligatorie!(Deci nu e un moft) Tehnologia in principiu este asemanatoare la mai toti producatorii, dar calitatea pieselor din dispozitive si optimizarile proprii ale fiecarui fabricant (optimizari care au in spate experienta pe piata, chiar o traditie in unele cazuri, existenta unui centru de cercetare al producatorului si care denota seriozitate, si interes pentru un produs calitativ) si nu in ultimul rand consumabilele (pret si montaj simplu), fac diferenta, iar Biontech BTM 101S, le are din plin pe toate. De 6 luni de zile o problema de sanatate a unui membru al familiei m-a facut sa i-au foarte in serios optiunea de achizitionare a unui ionizator de apa. Raportul calitate pret foarte bun al dispozitivului Biontech BTM 101S, m-a convins. E suficient sa cautati pe internet si va veti lamuri. Montajul este foarte simplu si cu ajutorul tutorialelor este la indemana oricui. Are posibilitatea de a se monta si pe perete. Este intuitiv si foarte usor de folosit. Alegi nivelul de PH al apei si gata! Ai apa ionizata, la o rasucire de buton. Si schimbarea filtrelor este foarte simpla. Un aspect foarte important este gustul apei ionizate! Apa ionizata furnizata de Biontech BTM 101S are gust de apa de izvor mai ales daca este racita usor la frigider. Familia mea foloseste apa ionizata in consumul zilnic si mai ales la completarea programului de intretinere medicala al mamei care este bolnava, aspectul gustului avand un rol hotarator in acest caz. Apa acida care rezulta in procesul de ionizare o folosim la spalarea fructelor si legumelor si chiar este acida! Am sesizat acest aspect, avand niste zgarieturi pe mana care m-au usturat serios in momentul in care am folosit apa acida. Detaliile tehnice furmnizate de site-ul QuantumLife sunt bine structurate, punctuale si indestulatoare pentru a-ti face o imagine despre produs dar mai ales pentru a-ti face un model de comparatie cu alte dispozitive de acest gen.
  Personalul de la Quantum Life este foarte prompt, ne-a asigurat cu toate informatiile necesare. Mai mult, pentru ca am facut comanda in ultimul moment, inainte de plecarea personalului lor in concediu, au depus toate eforturile pentru ca dispozitivul sa fie livrat la timp. Tutorialele video de pe site-ul lor ofera suficiente informatii pentru a-ti instala singur ionizatorul si pentru a-l utiliza in conditii optime. Intr-un cuvant acest dispozitiv merita toti banii!

Adaugă un comentariu

  TOP