Quantum Logo Alb

Ionizator de apa Chanson Miracle MAX

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 3 evaluări ale clienților
(3 recenzii clienți)

7,500.00 lei

Chanson-Logo

Apa alcalina ionizata produsa de ionizatorul Chanson Miracle MAX este de o calitate extraordinara. Chanson Miracle MAX produce atat apa alcalina ionizata, cat si apa super acida.

OFERTA!

Acceptam precomenzi!

Cumpara Ionizatorul de apa Chanson Miracle MAX si primesti Transport GRATUIT.

Pretul este mai mic datorita scaderii TVA-ului la 20%.

Stoc epuizat

Distribuie acest articol!

Product Description

Apa alcalina ionizata produsa de ionizatorul Chanson Miracle MAX este de o calitate extraordinara. Chanson Miracle MAX produce atat apa alcalina ionizata, cat si apa super acida.

Chanson MAX este primul ionizator de apa alcalina ionizata care foloseste sare naturala Himalaya in loc de substante chimice.

Apa super acida Chanson cu un pH acid scazut (pH = 2.7) are peste 95 de utilizari. Aceasta este suficient de puternica pentru a fi folosita ca dezinfectant in spitale, spa-uri, restaurante, industria alimentara sau chiar acasa. Apa acida inlocuieste cu succes substantele chimice de curatat, reducand cheltuielile cu 50% si este absolut miraculoasa pentru corp, piele si par. S-a dovedit ca apa super acida actioneaza eficient si instant la contactul cu bacteria E. Coli si Stafilococul auriu, doar prin utilizarea unor bucati de sare Himalaya.

Utilizarea sarii Himalaya nu este necesara, este un bonus pentru cei care traiesc in zone cu ape foarte moi si doresc o apa puternic acida si/sau extra-energie din consumarea apei alcaline.

In timp ce alte ionizatoare ajung la un pH de 3 sau mai mic prin reducerea semnificativa a debitului, Chanson MAX poate face acest lucru intr-un mod natural si se poate obtine o apa puternic acida netoxica la un debit de pana la 1/2 litri pe minut!

Placi mai mari, unitate mai mica

Placile mai mari permit un debit de apa mai bun. Dispunand de 7 placi din cele mai mari de pe piata mondiala,  placi din titan acoperit cu platina prin nanotehnologie si suprafata totala de ionizare de 364 cm2, ionizatorul de apa Chanson Miracle MAX poate depasi ca performanta si un ionizator cu 9 placi. Placile de titan Chanson au fost  testate intr-un laborator independent pentru puritate. Rezultatul: titan pur 99.998%!

Chanson Miracle MAX este unul din cele mai mici ionizatoare care se fixeaza deasupra blatului de bucatarie, astfel ocupand mai putin din spatiul dumneavoastra.

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX face unele din cele mai mici si mai mari valori de pH de pe scala – pH = 1,8 – 12,1 si ORP = +1200 la – 920.

Observatie: pH-ul si ORP depind intotdeauna de sursa de apa si variaza ca la orice marca de ionizator. Aceste valori de pH si ORP au fost masurate in Laguna Hills, California, SUA.

RAD Self-Cleaning System

Sistemul de autocuratare sau decalcifiere este un alt avantaj al ionizatorului de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX. Cu ajutorul acestui sistem, perioada de viata a ionizatorului creste.

Inamicul numarul 1 al oricarui ionizator este calciul care se depune pe placile din interior; multe ionizatoare de apa vor pierde pana la 30% din performanta in primele 3 luni de utilizare din cauza depunerilor de calciu. Sistemul de autocuratare al ionizatorului de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX este superior ca performanta, chiar si pentru cele mai dure ape. Acesta a fost testat pe o apa foarte dura cu TDS = 1300 ppm, care este de aproximativ 4 ori mai dura decat apa obisnuita din SUA.

Valva de control a debitului de apa si setari microajustabile ale pH-ului

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX este echipat cu o valva ceramica speciala (prima de acest fel din industria ionizatoarelor) pentru controlul debitului de apa. Fluxul de apa poate fi ajustat (se poate creste sau scadea) pentru a obtine o apa cu cele mai bune caracteristici. Nimic nu e mai important la un ionizator de apa decat capacitatea de a ajusta viteza fluxului de apa pentru a obtine cele mai bune rezultate, iar aceasta valva de ceramica (fara metal) asigura o performanta extraordinara, an după an.

De asemenea, ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson MAX are posibilitatea setarilor nivelurilor de pH prin ajustarile de pe panoul digital. Doresti un pH de 9,3 in loc de 9,5? Poti face asta doar apasand pe display.

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX consuma mai putin decat orice alta marca, fara a pierde din performanta! Consum electric mai mic inseamna mai putina caldura, adica prelungirea duratei de viata a componentelor ionizatorului. Inginerii au invatat in cei peste 20 ani de productie si intretinere a ionizatoarelor de apa ca nu poti avea si putere maxima, si durata mare de viata a placii in acelasi timp. Orice peste 180 wati va reduce dramatic durata de viata a placilor, indiferent de calitatea sau metoda de acoperire a placilor. Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX utilizeaza un sistem electronic avansat, care necesita doar un maxim de 150 de wati, ceea ce extinde durata de viata a placilor si functionează la fel de bine ca orice ionizator care necesita pana la 500 W si are 9 placi!

Grad de utilizare comercial

Generatorul de curent electric cu timp nelimitat de utilizare folosit la ionizatoarele de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX este capabil sa reziste la utilizare comerciala, fara supraincalzire. Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX utilizeaza sistemul de alimentare SMPS  de generatia a 4-a , sistem folosit si la cele mai noi televizoare 3D cu ecran plat.

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX poate functiona toata ziua si la cel mai crescut consum fara supraincalzire, chiar si la debite foarte scazute de apa. Primele 3 generatii de SMPS, utilizate de alti producatori de ionizatoare erau pline de defectiuni si probleme, iar modelele testate se supraincalzeau in mai putin de o ora, indiferent de publicitatea distribuitorului. Acest SMPS de generatia a 4-a este perfecționat, oferindu-i ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX un avantaj in functionare si furnizarea de energie.

Super-filtru usor de schimbat si fara substante chimice!

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX contine un filtru de carbon de 5 microni cu invelis din nuca de cocos si impregnat cu argint, fara substante chimice. Aceste se adreseaza in principal contaminatilor de tipul clorului si cloraminei, ajutand la protejarea ionizatorului in sine. Nu vei gasi niciodata ingrediente secrete, periculoase, sau netestate in filtrele noastre de apa potabila! Ca si in cazul tuturor ionizatoarelor de apa, va recomandam un prefiltru de apa pentru rezultate mai bune.

Debit de apa excelent, 2 litri/minut!

Feriti-va de companiile care pretind debite de apa mai mari! Acestea, de regula, combina debitul de apa acida cu cel de apa alcalina, lucru care poate induce in eroare. Alte companii se concentreaza doar pe  debitul de apa, adica pe cantitatea de apa produsa, nu si pe calitatea acesteia.

Exemplu: apa poate curge cu un debit de 8 litri/minut, dar ORP va fi foarte slab, ineficient. 2 litri/minut este cel mai eficient debit pentru a obtine o apa alcalina cu un ORP de cel putin -200.

Capacitate de memorare si salvare a setarilor!

Aceasta functie specifica salveaza setarile chiar si dupa intreruperile de energie electrica, astfel incat poti sa setezi o singura data nivelul dorit si sa nu te mai gandesti la asta! Microcipul avansat CPU este programat pentru apa ideala la fiecare setare si monitorizeaza chiar si starea placilor!

Ecranul touch screen/panoul digital este rezistent la apa si afiseaza valorile pH-ului, viteza fluxului de apa, durata de viata a filtrului, nivelul volumului difuzorului si numarul setarii.

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX cu un aspect elegant, negru – lucios si compact stilizează orice bucatarie.

Ionizatorul de apa alcalina ionizata Chanson Miracle MAX este usor de instalat! Poate fi instalat cu un adaptor de robinet direct sau cu un accesoriu de robinet tip Chanson G2.

logoChanson Water este localizata in Taiwan si este una din cele mai importante companii in domeniul ionizatoarelor si filtrelor de apa. In acest moment compania produce ionizatorul de apa cu montare sub chiuveta – Chanson Miracle MAX Royale – considerat cel mai elegant, revoluționar si inovator.

Comments

comments

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni: Inaltime=30cm/ Latime=23 cm/ Adancime=13 cm
Debit de apa eficient: 2 -2,5 litri/ minut la o presiune a apei de 45 PSI (3 bari)
Niveluri pH: pH = 2.22 pana la pH = 12,12 (sursa de apa – Arad, Romania)
Niveluri ORP: ORP = +1,200 pana la ORP = – 875(sursa de apa – Arad, Romania)
Numar de placi: 7 placi – 7,6 cm x 17,78 cm (364 cm2- suprafata totala), puritate titaniu de 99,989%, acoperite cu platina prin nanotehnologie
Greutate: 4,1 kg.
Durata de viata a filtrului: 9000 litri (aproximativ 10 – 12 luni de utilizare)
Temperatura: 36, 6 grade Celsius sau 98 grade Fahrenheit
Presiune apa: 8 – 70 PSI (0,55 – 4,8 bari)
Consum electric: 50-125 wati
Filtru: 5 microni, carbon activat cu invelis de nuca de cocos si impregnat cu argint
Garantie: 2 Ani
Capacitatea de filtrare a filtrului JP 6000:
Elimina cuprul cu filtrul de carbon activ antibacterian
Elimina ionii de cupru si este capabil sa elimine cuprul si metalele grele din instalatiile vechi de plumb.
Capacitate de absorbtie în functie de volum de 20 ori mai mare decat carbonul activat.
Capacitate de absorbtie în functie de suprafata de 150 ori mai mare decat carbonul activat.
Viteza de absorbtie de 10 ori mai mare decat carbonul activat
Filtru antibacterian din carbon activat, cu invelis din nuca de cocos si impregnat cu argint
Camera de electroliza: electrozi din titaniu, placati cu platina prin nanotehnologie
membrana de schimb ionic din ceramica de mare calitate.
Designul dreptunghiular al camerei de electroliza incetineste fluxul de apa si creste capacitatea de electroliza.

Comments

comments

3 reviews for Ionizator de apa Chanson Miracle MAX

 1. Bogdan Prajisteanu
  5 out of 5

  :

  Va multumesc foarte mult pentru recomandarile referitoare la intrebuintarea fiecarui tip de apa alcalina sau acida, suportul tehhnic pentru montarea aparatului si mai ales pentru suportul constant post cumparare prin intermediul telefonului despre folosirea si intretinerea aparatului Chanson Water; va multumesc si pentru ajutorul oferit prin intermediul video-tutorialelor de pe YouTube. Va multumesc pentru toata experienta Chanson Water.

 2. claudia dinu
  5 out of 5

  (proprietar verificat):

  Sunt impresionata placut de disponibiltatea d-l Ovidiu Bosancu de a oferi celor ce achizitioneaza aparatul Chanson Water toate informatiile de care acestia au nevoie. In primul rand ne-a ajutat sa il montam prin indicatii telefonice si apoi ne-a raspuns promt( chiar foarte promt avand in vedere ca l-am apelat duminica si chiar la ore nepotrivite) la intrebarile referitoare la functionare, tipurile de apa potrivite pentru diverse nevoi, pastrarea acesteia si altele. Noua ni se pare foarte important sa poti afla direct de la furnizor cat mai multe informatii, in cazul de fata profesionisti onesti. Multumim!

 3. alex
  5 out of 5

  :

  bun

Adaugă un comentariu

  TOP