Quantum Logo Alb

Ionizator de apa Biontech BTM 207D | 7 Electrozi de Titan cu Platina | Montare pe chiuveta

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

5,950.00 lei

Este dotat cu  7 placi de titaniu acoperite cu platina(printr-o metoda patentata).

Este fabricat in Coreea de Sud, de cel mai mare si mai premiat producator cu standard GMP.

Acest ionizator de apa iti va oferi o apa alcalina ionizata de cea mai buna calitate, atat ca filtrare cat si ca ionizare.

Oferta este valabila in limita stocului. Stoc limitat!

Stoc epuizat

Distribuie acest articol!

Product Description

Ionizator de apa Biontech BTM 207D | 7 Electrozi de Titan cu Platina | Filtru inclus | Montare deasupra chiuvetei

Ionizator de apa BTM 207D este un ionizator de apa premium dotat cu un Ultrafiltru de 0.1 microni cu carbon activ si NanoArgint.

Este dotat cu 7 placi de titaniu acoperite cu platina(printr-o metoda patentata). Este fabricat in Coreea de Sud, de cel mai mare si mai premiat producator cu standard GMP. Acest ionizator de apa iti va oferi o apa alcalina si ionizata de cea mai buna calitate, atat ca filtrare cat si ca ionizare.

Avantajele ionizatorului de apa BTM 207D

 • ORP (potential de oxidoreducere) mai mic decat -500 mV(mai mic inseamna -501, -502 etc.)

ORP-ul apei actioneaza ca un antioxidant natural iar valoarea acestuia cu cat este mai negativa , cu atat mai bine este pentru organism. Folosirea titaniului pur platinat, un material avansat, produs printr-o tehnologie noua si unica a echipei de la BIONTECH, duce la obtinerea unui ORP mai puternic negativ si implicit a unui continut foarte mare de hidrogen molecular a apei care trece prin ionizator.

 • Afisarea duratei de folosire a filtrului si a perioadei de schimbare

Debitul apei este detectat cu acuratete de un circuit digital cu sensor pentru debit si durata de viata a filtrului intern este afisata continuu pe un ecran LCD. Notificarea pentru schimbarea filtrului este realizata auditiv si prin afisarea numerelor de telefon ale producatorului.

 • Ajustare automata pentru nivele optime de pH

Acest ionizator de apa BTM 207D este un ionizator de apa care produce apa ionizata ultrafiltrata prin ajustarea automata pentru obtinerea de nivele optime de pH, prin autodiagnosticul modificarilor sursei de apa.

 • Filtru avansat cu nano-argint

Principalului material al filtrului - carbon activ - i s-a adaugat argint pentru a creste puterea de sterilizare si de inhibare a dezvoltarii bacteriilor. O apa alcalina ionizata mai curata si mai purificata este produsa printr-un excelent proces de ultrafiltrare.

 • Functii de auto-curatare si auto-drenare

Modelul de ionizator de apa BTM 207D foloseste o metoda patentata de curatare. Procesul de autocuratare este efectuat la fiecare 10 litri de apa produsa, pentru o buna mentinere a functiei de electroliza. Deoarece autocuratarea este realizata atunci cand ionizatorul este oprit, folosirea acestui sistem este convenabil iar efectul de curatare este excelent. Atunci cand autocuratarea este completa, incepe automat procesul de auto-drenare (200 ml).

 • Sistem autentic de recunoastere a filtrului

In timpul instalarii, sistemul de recunoastere a filtrului, fie va aproba filtrul intern al ionizatorului Biontech, fie va afisa o eroare pentru a informa utilizatorul de instalarea necorespunzatoare si de actiunile pe care trebuie sa le urmeze.

 • Sistem senzor inteligent artificial

Sistemul de auto-diagnosticare bazat pe circuitul semiconductor RISC ofera notificari despre erorile cauzate de folosirea incorecta a ionizatorului prin mesaje afisate pe ecranul LCD.

 • Selectia one-touch (o singura atingere)

Tehnologia de operare prin atingere este reprezentata de simboluri pentru fiecare nivel de apa ionizata dorita, pe panoul de control al corpului principal al ionizatorului.

SISTEM DE FILTRARE

Noul ionizator de apa BTM 207 D este dotat cu un sistem de filtrare performant format dintr-un filtru cu nanoargint(membrana UF). Cu siguranta vei bea o apa foarte buna, filtrata, alcalina si ionizata.

Membrana UF (ultrafiltrare) cu NANOARGINT

Acest ionizator de apa BTM 207D are un filtru - Ultrafiltru de 0.1 microni - din carbon activ impregnat cu NanoArgint.

Membrana UF (ultrafiltrare 0.1 microni) sau Filtru din carbon activ impreganat cu NanoArgint

Ultrafiltru BTM 207D
Ultrafiltru BTM 207D

Prezentare generala

Apa de la robinet dezinfectata cu clor contine clor rezidual liber sub forma acidului hipocloros sau clor rezidual combinat sub forma de cloramina. Sulfitul de calciu elimina clorul rezidual, transformand acidul hipocloros in acid clorhidric.

Materiale si caracteristici

Una din cele mai importante caracteristici ale sulfitului de calciu este efectul de declorinare prin care se elimina pana la 99.9% din clorul rezidual. Acesta transforma clorul din Cl2 in Cl- (prin reactive de substitutie) si poate elimina clorul rezidual instantaneu.

Membrana UF

Prezentare generala

Membrana de ultrafiltrare are dimensiunea unui por de aproximativ a 10 parte dintr-un fir de par (aproximativ 0.1microni) si un singur filtru de fibre este format din sute de milioane de cavitati fine prin care trec doar elementele benefice din apa in timp ce elementele contaminante sunt inlaturate. In mod normal, mineralele organice (Ca, K, Na, P etc.) necesare corpului uman trebuie sa treaca, in timp ce sunt eliminate impuritatile gen particule organice, bacterii si virusuri.

Materiale si caracteristici

Filtrul UF din fibre este un filtru poros cu pori de dimensiuni pana la sute de nanometri. Aceste filtre sunt potrivite pentru separarea materialelor cu o cantitate mica de molecule de cele cu o cantitate mare de molecule, elimina doar contaminantii din apa prin nenumarati pori fini de pe suprafata membranei, permitand doar mineralelor sa treaca.

Este atat de eficienta incat doar presiunea inerenta a apei de la robinet este suficienta pentru a asigura cantitatea de apa necesara fara a fi nevoie de o presiune artificiala. Membrana UF este realizata din PES (polietersulfona), substanta cunoscuta pentru rezistenta chimica si termica. Din acest motiv, filtrul din fibre UF este larg raspandit si folosit pentru purificatoarele casnice de apa si chiar pentru aparatele medicale de dializa renala. Cu precadere, este mult mai eficienta in zonele unde exista importante sedimente si prelungeste durata de viata a ionizatorului de apa.

Avantajele membrane UF de la Biontech

 • Manunchi de 3200 de unitati (cantitate dubla fata de alte purificatoare de apa existente pe piata)
 • Excelenta infiltrare a apei realizata prin pori, distribuiti uniform
 • Efect absolut eficient in eliminarea particulelor de impuritati gen bacterii si virusuri

Filtrul carbon activ cu NanoArgint de 5 microni(la alegere)

Filtru sediment (pentru sisteme de prefiltrare)

Prezentare generala

Filtrele de sediment sunt utile in eliminarea sedimentelor din apele foarte bogate in sedimente. In plus, acestea fac o filtrare mecanica prin care se elimina o mare varietate de reziduuri si particule fine de impuritati precum praf, rugina, sol, nisip si muschi.

Materiale si caracteristici

Filtrele de sediment BIONTECH realizate din PP (polipropilena) sunt sub forma de straturi multiple de tesaturi polipropilenice. In plus, volumul porilor sunt maximizate pentru a colecta o abundenta de contaminanti. Acestea sunt ca o parghie pentru efectul de purificare a apei din stadiile incipiente si extind durata de viata a celorlate filtre care functioneaza ulterior(Ultrafiltru).

Avantajele filtrelor sediment BIONTECH

 • Filtru GE Purtrex Depth
 • Microfibre din polipropilena 100%
 • Capacitate extraordinara de a retine contaminantii

Carbon activ

Prezentare generala

In general carbonul activ are o suprafata interioara imensa de aproximativ 1500 mp/gram. Carbonul activ are o capacitate de absorbtie selectiva prin actiuni capilare si de desorbtie usoara a materialelor absorbite cu recapatarea rapida a capacitatii de absorbtie. Datorita capacitatilor sale, carbonul activ este multi-functional , util in absorbtie, desorbtie, deodorizare, decolorare, purificare, recuperare, catalizare si multe altele. Carbonul activ elimina urmatoarele substante organice : formaldehida, trihalometan, alchilbenzen sulfonat de sodiu, miros, gust, materiale petrochimice de tip fenoli si organofosfati (ex. benzen, toluen) iar pentru substante anorganice de tipul arsenic, cadmiu, crom si partial clor, cupru, plumb, mercur, sulfatul de hidrogen – eliminare crescuta.

Materiale si caracteristici

Carbonul activ folosit in filtrele de purificare a apei este un absorbant creat printr-un proces de prelucrare a cojilor nucilor de cocos la temperatura inalta de peste 1500 grade C, in timpul caruia se formeaza usor cavitati fine de marimea unei molecule care determina o crestere a ariei suprafetei interioare utile in procesul de activare si absorbtie. Mai mult decat atat, aplicarea de aburi la temperaturi foarte inalte este ceea ce duce la crearea de conexiuni intre cavitatile fine bine dezvoltate si formarea de nenumarate pasaje care contribuie la efectele remarcabile de eliminare si absorbtie a substantelor organice, gazoase si mirosului apei. De asemenea carbonul activ protejeaza urmatoarele stadii de filtrare si stimuleaza performantele acestora.

Avantajele carbonului active BIONTECH

 • Carbon activ Mn tip Kuraray GW-H, importat din Japonia
 • Capacitate de absorbtie a iodului net superioara (absorbtie crescuta a moleculelor organice)
 • Valabilitate crescuta pentru cantitatea de apa purificata (4000 litri)

CAMERA DE ELECTROLIZA

Camera de electroliza este considerata inima ionizatorului de apa, de aceea producatorii seriosi acorda cea mai mai mare atentie atunci cand dezvolta aceasta camera de electroliza. Noul ionizator de apa BTM 207D contine o camera de electroliza cu 7 placi din Titan acoperite cu Platina si un sistem de autocuratare inovator, patentat.

Electroliza si ionizare

Electroliza BIONTECH

Apa filtrata este impartita in doua pentru a intra la anozi si catozi. Placile catod sunt plasate la anumite intervale in interiorul camerei catodice a electrizorului , pentru ca apa ajunsa in interior sa devina alcalina. Asemanator, placile anod sunt instalate in interiorul camerei anodice pentru realizarea apei acide.

Cu alte cuvinte, curentul electric este transmis prin electrozii anod si catod, iar ionul hidroxil este transformat in camera anod in oxigen gazos. In acest proces, un ion hidroxil este consumat sub apa iar anionii precum clor, fosfor si sulf se vor regasi in apa acida.

In acelasi timp, ionul hidrogen este transformat in interiorul catodului in hidrogen gazos, de aceea ionul de hidrogen este consumat sub apa si in acest caz, cationii precum sodiu, magneziu si calciu vor forma apa alcalina.

Apa alcalina si apa acida ionizata sunt cele 2 ape rezultate in urma procesului de electroliza. Apa alcalina ionizata este folosita pentru baut iar apa acida ionizata pentru piele si ca dezinfectant. Apa alcalina ionizata este cunoscuta ca apa hexagonala rezultata prin electroliza sau apa care imbunatateste absorbtia nutrientilor.

Electrozi acoperiti cu platina

Puritatea titaniului din electrozi este factorul determinant pentru calitatea apei ionizate

Titaniul pur este netoxic si are o rezistenta chimica crescuta si o rezistenta extraordinara la coroziune, fiind un metal care e stabil electric. Exista titaniu pur si titaniu aliaj iar cel pur are cea mai mare rezistenta specifica intre orice tip de materiale metalice.

Platina este puternic stabila la actiunea aerului si a apei si de aceea rar se modifica chiar daca e supusa la temperaturi foarte inalte, e foarte rezistenta la corozoiune si foarte dura. Toate astea explica utilizarea acestui metal pretios. Platina este folosita ca si catalizator pentru a creste conductivitatea electrozilor. Platina ca si catalizator e adesea adaugata pentru a extinde viata electrozilor. Dimensiunea electrozilor este importanta pentru stabilitate. Exista 6 tipuri de platina: platina pura, rutheniu, osmodiu, rhodiu, iridiu si paladiu conform aliajelorde minerale si sunt denumite generic grupul platinei.

Electrozii placati cu platina pura maximizeaza eficienta curentului electric si minimizeaza contaminarea din apa ionizata dupa electroliza cu nivele crescute de current, generand o apa ionizata de mare puritate.

Caracteristicile distinctive ale electrolizei BIONTECH

 • Folosirea titaniului pur (AnalloyednTi’’Pure’’50A)
 • Acoperire cu platina 99.99%. Metoda de acoperire - DSE de 0.6 microni
 • Efect de embosare obtinut prin sablarea suprafetei electrozilor
 • Rezistenta puternica la coroziune si consistenta capacitatii electrolitice
 • Molecule de apa de dimensiuni mici
 • Valori de pH si ORP de inalta puritate

Mecanism de generare pH PWM( puls width modulation) – patent nr. 66229

Tehnologia avansata este folosita pentru a obtine o concentratie constanta a pH-ului in calitatea apei ionizate indiferent de modificarile cantitative ale apei sau voltajului. Dupa cum valoarea pH-ului in generarea apei ionizate este proportionala cu tensiunea aplicata si invers proportionala cu cantitatea de lichid, de aceea, fie ar trebui crescuta tensiunea pe placi, fie cantitate de lichid ar trebui micsorata pentru a mari valoarea pH-ului.

Sistemul de curatare a electrozilor - Camera de electroliza este inima ionizatorului de apa - Sistemul de curatare a electrozilor determina durata si eficienta camerei de electroliza!

Sistem de curatare in timp real

In procesul obtinerii apei alcaline ionizate la catod(+), pe acesta se vor forma depuneri care in timp vor duce la deteriorarea eficientei electrolizei. In timp ce la anod(-) unde se formeaza apa acida, nu se vor forma depuneri.

In mod normal dupa producerea apei alcaline ionizate ar trebui sa existe o procedura de curatare a electrozilor. Daca aceasta procedura nu se efectueaza, atunci curentul electric transmis electrozilor va fi mult diminuat, ducand la scaderea eficientei electrolizei, implicit la dereglarea pH-ului si ORP-ului.

Depunerile de Calciu si Magneziu ar trebui indepartate in mod regulat altfel eficienta elctrolizei va fi diminuata in mod considerabil.

Unele ionizatoare folosesc diverse proceduri de curatare, de exemplu, curatarea electrozilor dupa un anumit numar de litri de apa alcalina produsa. Unele ionizatoare folosesc inversarea camerei catodului cu cea a electrodului pentru prevenirea depunerilor. Pentru folosirea acestei proceduri utilizatorul trebuie sa astepte terminarea procedurii, pentru a putea folosi ionizatorul, ceea ce poate fi un inconvenient. Acest tip de proceduri au ca efect o curatare destul de precara a electrozilor. Oricum e mai bine decat nimic. In final va fi necesara o procedura manual de curatare cu acid citric.

BIONTECH foloseste pentru camera de electroliza a noului ionizator de apa BTM 207D, o metoda de curatare prin inversarea polaritatii electrozilor. Curatarea se efectueaza la o anumita cantitate de apa(10, 20, 30 Litri apa).

CERTIFICARI

Am avut posibilitatea sa vizitam compania Biontech in primavara anului 2016. Am fost uimiti de sistemul de lucru, centrul de cercetare, cele 2 fabrici si de oamenii de acolo. Mr. Cho - CEO Biontech, un om deosebit, ne-a primit cu multa caldura si am avut discutii foarte interesante legate de produse si de extinderea afacerii in Romania.

Foto Mr. Cho CEO Biontech

Foto Ovidiu Bosancu, Mrs. Cho(vicepresident Biontech), dr. Diana Bosancu, Mr. Cho (CEO Biontech)

BIONTECH este cel mai important producator de ionizatoare de apa cu standard medical din Coreea de Sud:

 • Centru de cercetare si dezvoltare R&D ultramodern in care se investeste in fiecare an 10% din profit
 • Detine standard GMP, certificari ISO 9001 si 14000, KFDA si FDA.
 • Foloseste DOAR materiale omologate de cea mai buna calitate.
 • 2 fabrici cu un potential de 1.000.000 de ionizatoare/an
 • foarte multe inventii si patente inregistrate
 • a primit numeroase premii printre care: ''Best Hit product'', ''Korea best brand'', ''2014 Small&Medium enterprises quality Award'' si multe altele.
Certificari Biontech

DE CE SA ALEGI NOUL IONIZATOR DE APA BTM 207D

  • Obții apă alcalină ionizată cu un pH=9.5 direct de la robinetul din bucătărie
  • raport calitate/pret imbatabil
  • valori de pH si ORP extraordinare(pH alcalin = 3.5 -11.0, pH acid = 3.5 și ORP = -685 cu sursa apă rețea publică Arad)
  • un filtru de tip Ulrafiltare arhisuficient pentru filtrarea apei de la reteaua publica, inlaturand majoritatea contaminantilor periculosi din apă
  • certificări CE, KFDA, CSA, ISO, NSF, WQA, RoHS, patente speciale și raport de calitate
  • ecran tactil(touch screen) foarte elegant și ușor de folosit
  • usor de montat si folosit 
  • spre deosebire de alte ionizatoare de apa BTM 207D poate fi conectat direct la sursa de apă(sub chiuveta)
  • transport GRATUIT

GARANTIE

Noul ionizator BTM 207D a fost testat de Quantum Life inainte de a fi pus pe piata. Acesta indeplineste toate cerintele noastre(si crede-ne sunt multe 🙂 ). 

A trecut toate testele legate de utilizare si masuratori de pH si ORP.

Datorita performantelor sale, acordam noului ionizator de apa BTM 207 D o garantie de:

GARANTIE

VIDEO

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni

Debit de apa

Alimentare electrica

Putere consumata

Temperatura de intrare a apei

Sistem de protectie al aparatului

Metoda de electroliza

Placi(electrozi)

Nivele de apa produse

Metoda de curatare electrolitica

Sistem de filtrare

Durata viata filtre

Compozitie filtre

Valoare pH

Avertizare vocala

Ecran 

Control ecran

Tip valva ON/OFF

Garantie

Licenta de fabricatie KFDA

Licenta de productie

Producator

Inaltime=36 cm/ Latime=24 cm/ Grosime = 14 cm

1.5 -2.0 litri/ minut la o presiune a apei intre 0.68 - 6.4 bari

Transformator

150 - 200 W

5 - 30 C

2 senzori de temperatura incorporati

Continua

7 placi din titan acoperite cu platina

4 tipuri de apa alcalina, 1 tip apa filtrata, 2 tipuri de apa acida

Auto Cleaning(timp aprox. 30 sec. evacuare 200 ml) si Manual Cleaning

UF cu carbon activat cu NanoArgint(0.1microni)

Filtru UF - 3000 Litri

Filtru - Ultrafiltrare 0.1 microni

3.5 - 11(in functie de sursa de apa, posibilitati de ajustare pH)

Da

LCD

Full touchscreen (litere si imagini)

Valva ceramica manuala

2 Ani

889

09-387

Biontech Co. Ltd, Coreea de Sud

Ionizator de apa Biontech BTM 207D | 7 Electrozi de Titan cu Platina | Filtru  inclus | Montare deasupra chiuvetei

Comments

comments

1 review for Ionizator de apa Biontech BTM 207D | 7 Electrozi de Titan cu Platina | Montare pe chiuveta

 1. ionut
  5 out of 5

  (proprietar verificat):

  Un aparat excelent,eu sunt super multumit,l-am montat dupa o baterie de filtre ca sa ii prelungesc viata filtrului si merge super bine;personalul foarte amabil,in prealabil am discutat cu ei si am luat decizia cea mai buna;

Adaugă un comentariu

  TOP