Quantum Logo Alb

AquaVolta® Hydrogen Booster | Generator de hidrogen molecular

1,250.00 lei

AquaVolta Hidrogen Booster este un Generator de Hidrogen molecular. 

AquaVolta Hidrogen Booster produce apa ionizata din orice sursa de apa filtrata(chiar si apa provenita din osmoza inversa!). Noul generator de Hidrogen AquaVolta Hidrogen Booster se deosebeste de Bluewater 700 prin faptul ca are o membrana electrolitica(diafragma) si se afla sub presiune.

Beneficii majore:

 • gust extrem de bun
 • continut foarte ridicat de Hidrogen molecurar(cel mai puternic antioxidant)
 • portabil, alimentat cu baterii reincarcabile, timp de incarcare de 1.5 ore. O incarcare este suficienta pentru 10-15 utilizari(depinde de sursa de apa).
 • Include 2 flacoane: unul de 200 ml din sticla dubla si altul de 300 ml din policarbonat fara bisfenoli(BPA). Mai include 2 adaptoare: unul pentru cele doua recipiente(de 200 si 300 ml) si un altul pentru majoritatea recipientelor de apa cu filet, aflata in comert.
 • la utilizarea recipientului de 200 ml Generatorul AquaVolta Hidrogen poate produce 0.8 ppm de Hidrogen, in doar 5 min. Cresterea duratei de utilizare poate duce pana la 6.1 ppm continut de Hidrogen molecular(60 min).
 • se utilizeaza doar cu apa filtrata, plata. Atentie NU se utilizeaza cu apa carbogazoasa! Poate duce la deteriorarea dispozitivului.
 • nu necesita consumabile

Stoc epuizat

Distribuie acest articol!

Product Description


Generatorul de hidrogen AquaVolta® menține apa neutra și nu produce apa reziduala. Generatorul poate produce mai mult hidrogen molecular in apa de baut decat un ionizator de apa, prin tehnologia SPE Cell.

Ai energie si putere cu tine oricand! Intotdeauna si oriunde in stare proaspata!


AquaVolta Hydrogen Booster produce cea mai mare cantitate de hidrogen molecular

Generatorul AquaVolta® Hydrogen Booster este portia ta zilnica de hidrogen molecular, acasa, la birou sau pe drum! Timp de multi ani, s-a considerat ca apa activa sau ionizata isi poate pastra potentialul redox negativ(ORP), adica bogatia de electroni, timp de doar câteva ore si in anumite conditii.

Dar de cand s-a descoperit ca hidrogenul molecular dizolvat este factorul cheie pentru efectul antioxidant, au aparut si primele produse cu apa imbogatita cu Hidrogen molecular, care putea rezista pana la cateva luni.

Produsul imbuteliat avea urmatoarele dezavantaje:

 • pret mare(4 Eur/200 ml)
 • provoaca mari probleme reciclare a ambalajelor​

Produsul impachetat avea o concentratie de Hidrogen molecular de 1.99 ppm.

 Generatorul de hidrogen AquaVolta® Hydrogen Booster elimina toate dezavantajele de mai sus deoarece produce Hidrogen molecular din orice apa filtrata sau plata din comert, folosind orice recipient de apa(datorita adaptorului inclus).

Producția de hidrogen molecular prin tehnologia SPE Cell, elimina problema apei reziduale acide si a gustului dat de aceasta. Rezultatul este doar o cantitate mica de apa condensata, depozitata intr-un compartiment separat al dispozitivului care poate fi usor indepartata dupa 5-6 utilizari. Timpul de productie pentru un pahar de apa cu hidrogen (0.2 litri) este de 5 minute. Dar se pot obtine si pana la 1.5 litri de apa bogata in Hidrogen molecular, direct prin folosirea recipientului de apa plata din comert cu ajutorul unui adaptor inclus.

In functie de marimea recipientului, procedeul dureaza intre 7 si 20 de minute. Rezistența la presiune ridicata a sistemului permite de pana la 4 ori mai multa saturatie cu hidrogen. Un ionizator de apa poate atinge de obicei o saturatie maxima completa a hidrogenului de 1.6 ppm.

Cu AquaVolta Hidrogen Booster putem obtine o cantitate de Hidrogen molecular de pana la 6.1 ppm.

aquavolta hidrogen booster

Beneficiile consumului de Hidrogen molecular(H2)

H2 molecular reprezinta un factor fiziologic reglator important cu urmatoarele efecte:

 • Antioxidant selectiv (neutralizeaza radicalii toxici)
 • Antiinflamator
 • Antiapoptotic(impiedica moartea celulara)
 • Antidismetabolic(imbunatateste activitatea HDL colesterolului si ajuta la scaderea nivelului de LDL colesterol)
 • Protectiv la nivelul celulelor si organelor
 • NU are toxicitate chiar si la concentratii ridicate
 • Ofera protectie impotriva radiatiilor
 • Excelent pentru sportivi( scade oboseala musculara cauzata de antrenamentele intense, accelereaza recuperarea)

Hidrogenul molecular a fost depistat in diferite concentratii in izvoarele naturale ''vindecatoare'' din Franta(lLourdes), Germania(Nordenau), Mexic(Tlacote), Japonia(Hita Tenryosui), India(Nadana). 

Efectele biologice ale hidrogenului molecular au fost confirmate in peste 400 de studii si pe 150 de afectiuni diferite. S-au demonstrat beneficii ale hidrogenului molecular in boli precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, afectiuni neurologice (Parkinson, Alzheimer, autism). De asemenea s-a demonstrat efectul protectiv al hidrogenului molecular pentru celulele iradiate. Hidrogenul molecular poate imbunatati calitatea vietii pacientilor tratati prin radioterapie.

Pentru a beneficia de efectele hidrogenului molecular, cea mai usoara, sigura si eficienta metoda este consumul zilnic de cel putin 2 litri de apa bogata in hidrogen molecular.


Generatorul de hidrogen AquaVolta® Hydrogen Booster menține apa neutra și nu produce apa reziduala. Generatorul poate produce mai mult hidrogen molecular in apa de baut decat un ionizator de apa, prin tehnologia de inalta presiune.

Ai energie si putere la tine oricand! Intotdeauna si oriunde in stare proaspata!

Garantie – 12 luni.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “AquaVolta® Hydrogen Booster | Generator de hidrogen molecular”

  TOP